Facebook Pixel «Λάδι στην φωτιά» από τον Ίβιτς: "Οι δημοσιογράφοι που δεν σέβομαι..."
| 2016-10-28 22:15:00

«Λάδι στην φωτιά» από τον Ίβιτς: "Οι δημοσιογράφοι που δεν σέβομαι..."

«Λάδι στην φωτιά» από τον Ίβιτς: "Οι δημοσιογράφοι που δεν σέβομαι..."

Τρομερή απάντηση από τον Βλάνταν Ίβιτς σε ερώτηση για την 28η Οκτωβρίου. Τι είπε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το πρωτάθλημα και την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:
 

Αρχικά ρωτήθηκε για την αναμέτρηση που έγινε με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης»:

«Μου άφησε μια εικόνα που σίγουρα με προβλημάτισε πολύ, ο τρόπος που χάσαμε το παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά είμαι ικανοποιημένος για την προσπάθεια των παιδιών που ήταν πειθαρχημένοι. Έδειξε η ομάδα ότι μπορεί να παίξει κόντρα σε όλες τις ομάδες χωρίς κάποιο πρόβλημα, η ομάδα μου έδειξε πως ήταν καλύτερη και έπρεπε να κερδίσει. Γιατί δεν κερδίσαμε, αυτό είναι κάτι άλλο...».

Ερωτηθείς για το τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα, είπε:

«Με όποιον και να παίζουμε εμείς έχουμε τον στόχο να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μπήκαμε με την θέληση της νίκης, αυτό είναι κάτι που ζητάω από τους παίκτες και για αυτό δουλεύουμε και προετοιμαζόμαστε».

Για το παιχνίδι του κυπέλλου με την ΑΕΛ που κέρδισε ο Δικέφαλος, ανέφερε πως: «Σίγουρα ερχόμασταν από δυο ήττες και η ομάδα ήθελε να βγάλει αντίδραση και την έβγαλε. Έπαιξαν αρκετοί παίκτες οι οποίοι δεν είχανε συμμετοχές στα προηγούμενα παιχνίδια. Το θετικό είναι κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, όπου καταφέραμε να πάρουμε τους βαθμούς, έχοντας θετική εικόνα».

Για τον Μυστακίδη και αν θα είναι βασικός κόντρα στην ΑΕΚ:

«Δεν έχω προβλήματα, είμαι ικανοποιημένος από όλους, κάνουν μεγάλη προσπάθεια, δουλεύουνε σωστά. Ευτυχώς δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών, πέρα του Τζαβέλλα που χτύπησε στην Εθνική. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Προσπαθώ πάντα να είμαι συγκεντρωμένος και να βγάλω την καλύτερη εντεκάδα. Όπως είπα για τον Μυστακίδη, θα μπορούσα να πω και για άλλους παίκτες. Δεν είπα θα είναι στην εντεκάδα, είπα μπορεί να είναι. Έχουμε ακόμα δυο μέρες και θα προσπαθήσω να βγάλω την καλύτερη εντεκάδα για αυτό το παιχνίδι».

Ερωτηθείς για την αποθεραπεία του Γιώργου Τζαβέλλα, ανέφερε πως: «Ο Τζαβέλλας είναι σε καλό δρόμο, κάθε μέρα είναι καλύτερα. Θα τον παρακολουθήσουμε σήμερα και αύριο και θα δούμε αν θα μπορούμε να τον υπολογίζουμε. Αν δεν γίνει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, τότε κατά 99% θα είναι έτοιμος για το Ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Το ματς αυτό θα είναι πιο δύσκολο από αυτό με τον Ολυμπιακό. Παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα που παίζει διαφορετικά με τον Ολυμπιακό, προέρχεται από ένα αρνητικό αποτέλεσμα όπως και εμείς. Πιστεύω πως η ομάδα μου είναι έτοιμη, έχουμε ξεκουράσει αρκετούς παίκτες, μιλήσαμε γι΄ αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες μου καταλαβαίνουν και ξέρουν πως είναι ένα δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι. Θέλουμε να βγάλουμε ένα καλό παιχνίδι και στο τέλος να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και πως βιώνει ο ίδιος αυτή την ημέρα: «Είμαι πολλά χρόνια εδώ, η γυναίκα μου είναι Ελληνίδα, τα παιδιά μου είναι… μισά – μισά.  Είμαι εδώ και σέβομαι την Ελλάδα και τους Έλληνες. Μπορεί να μην σέβομαι κάποιους δημοσιογράφους, όμως την Ελλάδα και τους Έλληνες τους σέβομαι πολύ. Αισθάνομαι και εγώ πως είναι μια μεγάλη γιορτή, θα παραμείνω βέβαια Σέρβος. Η δεύτερη χώρα μου όμως είναι η Ελλάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags