Facebook Pixel Τι δήλωσε ο Στραματσόνι για το μέλλον του
| 2016-11-06 23:25:00

Τι δήλωσε ο Στραματσόνι για το μέλλον του

Τι δήλωσε ο Στραματσόνι για το μέλλον του

Η καρέκλα του Αντρέα Στραματσόνι... τρίζει μετά το 3-0 επί του Ολυμπιακού, με τον Ιταλό κόουτς να δίνει την απάντησή του στην συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ήταν εκνευρισμένος για την συμπεριφορά των παικτών του στις στημένες φάσεις και δήλωσε ότι δεν θα πρέπει να ακυρωθεί η προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Φάληρο:

Για τους λόγους που οδήγησαν στην ήττα: Είναι αλήθεια ότι ήμουν πολύ εκνευρισμένος για τα στημένα. Από όταν ήρθα δεν είχαμε πρόβλημα με αυτό το θέμα, ωστόσο σήμερα δεχθήκαμε δύο γκολ έτσι. Γνωρίζουμε ότι ο Ντα Κόστα και ο Ιντέγε είναι καλοί εκτελεστές και ο Φορτούνης εκτελεί καλά τα στημένα, όμως σε αυτά τα παιχνίδια δύο γκολ μπορεί να σε σκοτώσουν.

Για το αν αισθάνεται πίεση και το πως βλέπει το μέλλον του: Χάσαμε 3-0 και δεν είμαι αυτός που ψάχνει δικαιολογίες. Όταν χάνει σημαίνει ότι κάτι πάει στραβά, δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Με τον πρόεδρο χτίσαμε αυτή την ομάδα για να κάνουμε τον Παναθηναϊκό καλύτερο. Πιστεύω όμως ότι αυτή η ομάδα είναι καλή. Είχαμε προβλήματα αυτή την περίοδο. Σήμερα κέρδισε ο Ολυμπιακός είναι στο +7, όμως δεν πρέπει να ακυρώσουμε τα πάντα.

Για τις συνεχείς διαμαρτυρίες των παικτών του στον διαιτητή στην αρχή του ματς: Χάσαμε 3-0 και ανεξάρτητα από το αν έχει γίνει κάποιο λάθος, το αποτέλεσμα δεν είναι θέμα του διαιτητή. Δεν είμαι ηλίθιος. Τρελάθηκα με το γεγονός ότι δεχθήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις. Δυστυχώς όταν είχαμε την ευκαιρία να ξαναμπούμε στο ματς με το πέναλτι δεν τα καταφέραμε

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags