Facebook Pixel Τρελαμένοι στο Λιμάνι με άσο που... χάνει λάδια και πονάει στο... δαχτυλάκι! Σκέψεις για αντικατάσταση!
| 2016-11-21 00:10:00

Τρελαμένοι στο Λιμάνι με άσο που... χάνει λάδια και πονάει στο... δαχτυλάκι! Σκέψεις για αντικατάσταση!

Τρελαμένοι στο Λιμάνι με άσο που... χάνει λάδια και πονάει στο... δαχτυλάκι! Σκέψεις για αντικατάσταση!

Σε ...απόγνωση βρίσκονται στο Λιμάνι με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Το μόνιμο πρόβλημα και οι πρώτες σκέψεις από την ομάδα ενόψει μεταγραφών τον Γενάρη.

Από αλλού το περίμεναν στον Ολυμπιακό και από αλλού τους βρήκε το πρόβλημα στα μετόπισθεν. Ιούλιο και Αύγουστο όλοι... βλαστήμαγαν τον Ντιόγκο Φιγκέιρας και αναθεμάτιζαν την ώρα και τη στιγμή που πήγαν και έπεσαν πάνω του, πιστεύοντας ότι θα είναι η «μαύρη τρύπα» του αγωνιστικού σχεδιασμού της ομάδας, όμως ο Πορτογάλος έχει κλείσει στόματα και αποδεικνύει ότι μόνο τυχαία δεν έκανε καριέρα σε Ισπανία και Ιταλία, με Σεβίλλη και Τζένοα, αντίστοιχα. Ωστόσο, όπως σας είχε γράψει ο «SportDog Penalty», κάποιος άλλος τους έχει... τρελάνει!

 


Τώρα, σχεδόν 2,5 μήνες μετά, με αυτόν που βρίσκονται «μια ανάσα» από το να χάσουν την υπομονή τους στο Λιμάνι είναι με τον Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού κοντεύουν να... ξεχάσουν πότε είδαν για τελευταία φορά αγωνιζόμενο τον Ισπανό, καθώς αυτό συνέβη στις 2 Οκτωβρίου και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Από τότε (δηλαδή πριν από σχεδόν 40 μέρες) έχει να φορέσει την ερυθρόλευκη ο 30χρονος μπακ, ο οποίος μάλιστα δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να δηλώνει στους συμπατριώτες του πως τον προβληματίζει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η αβεβαιότητα που επικρατεί σχετικά με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων, γιατί δεν μπορεί να προγραμματίσει τις... χριστουγεννιάτικες διακοπές του!

Ο Ισπανός άρχισε να... χάνει λάδια στον αγωνιστικό του ρυθμού από τις 18 Σεπτεμβρίου και το εκτός έδρας ματ με τον Ηρακλή, όταν έγινε αναγκαστικά αλλαγή στο 27ο λεπτό, λόγω προβλήματος τραυματισμού. Από τον Ολυμπιακό έλεγαν ότι δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό και ότι ο παίκτης υποφέρει απλά από ένα χτύπημα στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού, όμως έκτοτε κατάφερε να αγωνιστεί μόνο σε δυο ματς και τώρα όλα δείχνουν ότι είναι μάλλον απίθανο να παίξει ακόμα και στο κρίσιμο ματς με τη Γιουνγκ Μπόις, στο Φάληρο, στις 24 Νοεμβρίου. Κι αυτό γιατί όπως λέγεται στον Ρέντη, βρίσκεται πολύ πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Ωστόσο, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ισπανός (με την καριέρα μοντέλου στην πατρίδα του…) αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα στο πόδι, που δεν του επιτρέπει να προπονείται σε φουλ ρυθμούς για μεγάλα χρονικά διαστήματα, με συνέπεια να χάνει προπονήσεις και να μην είναι στην κατάσταση που επιθυμεί ο Πάουλο Μπέντο.

Ο Πορτογάλος προς το παρόν καλύπτει απόλυτα τον παίκτη και δηλώνει ότι είναι καλυμμένος στη θέση του αριστερού μπακ, έχοντας για εκεί τον Ντε λα Μπέγια, τον Ρέτσο, αλλά και τον Φιγκέιρας. Όμως, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση μέχρι και τον Ιανουάριο δεν είναι θα είναι απίθανο να αλλάξει γραμμής πλεύσης και να ζητήσει τελικά μεταγραφική ενίσχυση.

Αλλωστε, δεν είναι και ό,τι πιο ενδεδειγμένο για ένα σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός να βάζει σε κίνδυνο την καριέρα ενός τόσο ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, όπως ο Παναγιώτης Ρέτσος, με το να χρησιμοποιείται μονίμως σε μια θέση καθόλου οικεία για τον ίδιο, όπως αυτή του αριστερού μπακ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βασικός παιχταράς του Ολυμπιακού που βγάζει μάτια, στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags