Facebook Pixel Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ΑΕΚ - Γι' αυτό τελειώνει ο Λέσκοτ - Βγαίνουν στη γύρα για ...βαρβάτο αμυντικό!
| 2016-11-22 15:15:00

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ΑΕΚ - Γι' αυτό τελειώνει ο Λέσκοτ - Βγαίνουν στη γύρα για ...βαρβάτο αμυντικό!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ΑΕΚ - Γι' αυτό τελειώνει ο Λέσκοτ - Βγαίνουν στη γύρα για ...βαρβάτο αμυντικό!

Τα πάνω-κάτω στην Ένωση με τον Άγγλο στόπερ! Όλο το χρονικό της κόντρας του με τους Κιτρινόμαυρους - Πότε ράγισε το γυαλί, τι ακριβώς έχει παιχτεί και η διάδοχη κατάσταση!

Χαμός γίνεται στην ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες με τον Λέσκοτ και ο Σκύλος αποφάσισε να πάει μία βόλτα στα Σπάτα για να μάθει από πρώτο χέρι τι ακριβώς ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Καταρχάς, ό,τι έχει γραφτεί μέχρι τώρα έχει βάση. Δηλαδή, ότι ο παίκτης είναι "στραβωμένος" από την αποθεραπεία που ακολουθεί μέχρι στιγμής στην Ελλάδα και πως στην ΑΕΚ είναι "τρελαμένοι" με τις διαρροές που βγήκαν από τον μάνατζέρ του σχετικά με τις σκέψεις αποχώρησης που κάνει ο ποδοσφαιριστής.

Από εκεί και πέρα, το γυαλί στη σχέση του Άγγλου άσου με την Ένωση δε ράγισε τώρα, αλλά από τη στιγμή του τραυματισμού του παίκτη, ο οποίος είπε ότι είχε ατύχημα με... ποδήλατο.

Οι άνθρωποι του συλλόγου εξέφρασαν τότε ενστάσεις σχετικά με τον τρόπο που τραυματίστηκε ο Λέσκοτ και δεν έκρυψαν τις επιφυλάξεις τους. Παρόλα αυτά, η διοίκηση επέτρεψε στον παίκτη να πάει στην Αγγλία, όπως επιθυμούσε, για να δει εκεί το πρόβλημα του τραυματισμού του, αλλά και να κάνει σε δικό του γιατρό την επέμβαση.

Βέβαια, του τόνισαν ότι ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής οφείλει στη συνέχεια να γυρίσει στην ομάδα για την αποθεραπεία του. Αυτό, πάντως, δεν άρεσε στον διεθνή στόπερ, ο οποίος ήθελε να παραμείνει στο Νησί και μετά το χειρουργείο.

Έτσι "πάγωσαν" σε πρώτο βαθμό οι σχέσεις Λέσκοτ - ομάδας, με τον παίκτη να θεωρεί ότι στην Ελλάδα δε θα μπορούσε να ακολουθήσει το ιδανικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Μάλιστα, ο Άγγλος φρόντιζε συχνά να ενημερώνει τη διοίκηση ότι δεν είναι ευχαριστημένος από την αποθεραπεία του στην Ελλάδα, ενώ η ΠΑΕ "χρέωνε" στον παίκτη ότι είναι αρνητικός και δε δουλεύει όπως πρέπει για να επιστρέψει γρήγορα στη δράση.

Φτάσαμε, λοιπόν, στο σήμερα και στη διαρροή στον Τύπο ότι ο παίκτης δεν είναι ικανοποιημένος στην ΑΕΚ και σκέφτεται ακόμα και να φύγει. Κάτι που, φυσικά, έκανε έξαλλους τους ανθρώπους της Ένωσης και ανάγκασε τον Δημήτρη Μελισσανίδη να πάει σήμερα στα Σπάτα για να "κράξει" τους παίκτες σχετικά με τις σχέσεις που έχουν με τον Τύπο και τα εσωτερικά θέματα της ομάδας που βγάζουν προς τα έξω.

Στο μεταξύ, στην ΑΕΚ θεωρούν "υπεύθυνο" για τη διαρροή που αφορά τον Λέσκοτ, τον Έλληνα εκπρόσωπό του, με τον οποίο πλέον δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής, παρόλο που μέχρι πρόσφατα διατηρούσε καλές σχέσεις με το αφεντικό της Ένωσης.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, και εδώ που έφτασαν τα πράγματα, θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα "τελειώσει" ο Λέσκοτ από την ΑΕΚ τον Γενάρη. Μάλιστα, αυτό ανατρέπει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, καθώς εκτός από "εξάρι" και επιθετικό, η Ένωση αναμένεται να βγει στην αγορά και για έναν κεντρικό αμυντικό.

Εξάλλου και ο Τσιγκρίνσκι, που θεωρείται μέχρι τώρα "στυλοβάτης" της άμυνας, βγήκε νοκ άουτ με θλάση και υπάρχει ο φόβος ότι δε θα αντέξει να βγάλει τη σεζόν χωρίς άλλο τραυματισμό. Υπάρχει, επομένως, η εκτίμηση ότι οι Κιτρινόμαυροι θα κινηθούν αυτή τη φορά για έναν ...βαρβάτο στόπερ, στον οποίο θα μπορούν να στηριχτούν με μεγαλύτερη ασφάλεια ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags