24/11/16 - 16:18

Σοκαριστική αλλαγή! Πλαστικός χειρουργός… μεταμόρφωσε τη 43χρονη γυναίκα του! (ΦΩΤΟ)

Ένα περίεργο πάθος έχει πλαστικός χειρούργος στις ΗΠΑ, αφού σκοπός της ζωής του είναι να μεταμορφώσει την σύζυγό του στην γυναίκα των ονείρων του, με μεγάλη είναι η αλήθεια επιτυχία.

Σοκαριστική αλλαγή! Πλαστικός χειρουργός… μεταμόρφωσε τη 43χρονη γυναίκα του! (ΦΩΤΟ)
49.768views 0shares

Ο 47χρονος Phillip Craft, έχει κλινική στο Μαϊάμι και ως μοντέλο για τις επεμβάσεις του χρησιμοποιεί την 43χρονη γυναίκα του Anna.

plastikes_1.jpg

Η γυναίκα έχει κάνει δεκάδες πλαστικές στα χείλη, ανόρθωση στήθους, προσθετική στήθους, ανόρθωση γλουτών, πλαστική στη μέση, την κοιλιά, και αλλού.

plastikes_2.jpg

Η Anna έχει δύο γιους των 13χρονο Aston και τον 11χρονο Phillip ενώ δηλώνει έτοιμη να κάνει όσες πλαστικές επεμβάσεις ακόμα χρειαστούν.

plastikes_3.jpg

Ο πλαστικός χειρούργος αρέσκεται να τονίζει στους πελάτες του πως αν θέλουν να έχουν εικόνα του πόσο καλός είναι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα στην… γυναίκα του.

plastikes_4.jpg

Ο Phillip τονίζει ότι τώρα η Anna είναι πολύ ομορφότερη από ότι ήταν όταν την γνώρισε στα 22 της.

plastikes_5.jpg

Είναι τέτοια η αλλαγή της Anna που την ονομάζουν η… σχεδιασμένη από τον άντρα της γυναίκα, πράγμα για το οποίο η ίδια δηλώνει κολακευμένη. Μάλιστα σημειώνει πως είναι έτοιμη να κάνει πολλές ακόμα πλαστικές αφού έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του συζύγου της τον οποίο χαρακτηρίζει… μάγο.

plastikes_6.jpg

plastikes_7.jpg

plastikes_8.jpg

plastikes_9.jpg

newmoney.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ