Facebook Pixel Αγκαλιές και φιλιά με φορ στον ΠΑΟΚ!
| 2016-12-19 08:30:00

Αγκαλιές και φιλιά με φορ στον ΠΑΟΚ!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Αγκαλιές και φιλιά με φορ στον ΠΑΟΚ!

Επίσκεψη επιθετικού... έκπληξη στα αποδυτήρια του Δικεφάλου. Δεν κρατιόταν να δει τους Θεσσαλονικείς από κοντά. Ο σκύλος αποκαλύπτει το παρασκήνιο...

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά και έκανε αυτό που δεν μπορούσε τόσον καιρό, να πετύχει στο πρωτάθλημα. Σημείωσε πολλά γκολ και συνέχισε με την ίδια απόδοση που είχε δείξει στην τελευταία αναμέτρηση της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου! Ο «Δικέφαλος» του Βορρά έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο στην Κέρκυρα, της οποίας την τοπική ομάδα φιλοδώρησε με 5 γκολ και ικανοποίησε τον κόσμο που βρέθηκε στο νησί, για να δει τον αγώνα.

Αναμφισβήτητα, ένα από τα ενδιαφέροντα, εξωαγωνιστικά στοιχεία της συνάντησης, ήταν η παρουσία του Φάνη Γκέκα στις εξέδρες του γηπέδου. Ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής, όπως ανέφεραν αξιόπιστες πηγές στον SportDog, ήθελε να επισκεφθεί τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο ημίχρονο, αλλά ο παρατηρητής του αγώνα δεν τον άφησε να μπει στα αποδυτήρια.

Η μεγάλη συνάντηση έγινε μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ο πολύπειρος παίκτης μίλησε με τους περισσότερους συναδέλφους του που παίζουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και είχε θερμό εναγκαλισμό με Αθανασιάδη και Μπίσεσβαρ! Mε τον τελευταίο βλέπετε, υπήρξε αντίπαλος στο τούρκικο πρωτάθλημα, όταν ο Ολλανδός αγωνιζόταν στην Καϊσερισπόρ και ο Γκέκας σε Σαμσούντα, Ακχισάρ, Ικόνιο και Εσκι Σεχίρ.

Ο Έλληνας επιθετικός έλαβε μάλιστα και σουβενίρ από παίκτη του ΠΑΟΚ! Πήρε για ενθύμιο τη φανέλα του Τζάλμα Κάμπος, ο οποίος πέτυχε πολύ όμορφο τέρμα με μονοκόμματο σουτ από το ύψος της περιοχής στο 4-0.

Σε άλλες εποχές θα μπορούσε η παρουσία του Γκέκα έξω από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ να ξεσηκώσει μεταγραφικά σενάρια. Ο 36χρονος επιθετικός όμως έμεινε ελεύθερος από τη Σιόν με τις πληροφορίες να αναφέρουν, ότι ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Τουρκία για λογαριασμό της Σίβασπορ, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, βρίσκεται στη δεύτερη θέση και δίνει μεγάλη μάχη για την άνοδο στη Süper Lig.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags