20/12/16 - 00:04

Απαντήσεις Μοράις για Αραβίδη, διαιτητή και μεταγραφές!

Ο Ζοσέ Μοράις εμφανίστηκε ήρεμος μετά τη νέα... γκέλα με τον ΠΑΣ και αφού σχολίασε την κόκκινη του Αραβίδη και το γκολ οφσάιντ στο 94', μίλησε στη συνέχεια για τις μεταγραφές του Γενάρη.

Απαντήσεις Μοράις για Αραβίδη, διαιτητή και μεταγραφές!
29.941views 0shares

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου: «Το παιχνίδι, όπως είδατε, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με παίκτη λιγότερο. Αλλά καταφέραμε με καλή οργάνωση να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για γκολ, προκειμένου να μιλάμε για διαφορετικό αποτέλεσμα. Είναι κρίμα για την προσπάθεια των παικτών, που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προσπαθούμε. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια των παικτών. Οι παίκτες ήταν φανταστικοί στον τρόπο που ερμήνευσαν τον τρόπο παιχνιδιού που έπρεπε να ακολουθήσουμε. Άξιζαν κάτι καλύτερο, αλλά μερικές φορές το ποδόσφαιρο, είναι άδικο. Και δεν αξίζει να μιλήσω για κάποια άλλα πράγματα. Θα μιλήσω μόνο για το παιχνίδι. Θέλω να ευχηθώ σ’ όλους καλά Χριστούγεννα. Και ο νέος χρόνος να μας δώσει περισσότερους βαθμούς, σε παιχνίδια παρόμοια με το σημερινό».
 

Για την ενέργεια του Αραβίδη: «Το παιχνίδι έχει τελειώσει. Θα πρέπει να δούμε τα πράγματα που συνέβησαν και να τα διορθώσουμε να μην ξανασυμβούν. Όταν χάνεις έναν παίκτη, στα πρώτα δέκα λεπτά, γίνονται πολύ πιο περίπλοκα τα πράγματα. Θα πρέπει ο καθένας να αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Σε αυτά τα παιχνίδια, η συναισθηματική ποιότητα, είναι βασική. Όχι μόνο σε σχέση με τους παίκτες».

Για το αν υπάρχει ατυχία στα τελευταία λεπτά: «Σκέφτομαι πως η τύχη έχει να κάνει με την συγκέντρωση. Αυτός που μαρκάρει έναν παίκτη, πρέπει να είναι συγκεντρωμένος. Χάθηκε η συγκέντρωση στην Τούμπα και δεχθήκαμε γκολ. Αυτός που σκόραρε σήμερα, κάποιος τον μάρκαρε. Αυτός που μάρκαρε, δεν τον μάρκαρε καλά. Αυτό δεν είναι έλλειψη τύχης. Δεν θέλω να μιλήσω να πω αν ήταν οφσαιντ ή όχι. Δεν μπορώ να αλλάξω την δουλειά του διαιτητή. Μπορώ να δουλέψω με την ομάδα, για να διορθώσω κάποια πράγματα».

Για τις μεταγραφές: «Έχω ξεκάθαρα στο μυαλό μου αυτό που πρέπει να γίνει, για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Το παιχνίδι μας από εβδομάδα σε εβδομάδα βελτιώνεται. Σήμερα με έντεκα παίκτες, ίσως το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Η ομάδα συνεχίζει να βελτιώνεται. Έχουμε πάρει ήδη έναν παίκτη. Θα βοηθήσει την βελτίωση της ομάδας. Όταν έρθει ο δεύτερος, θα το μάθετε. Σίγουρα η διοίκηση θέλει να ενισχύσει»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ