Facebook Pixel Έξυπνη «βόμβα» στην ΑΕΚ - Χτυπάει σούπερ ταλέντο από τη Super League - Πώς θα αρπάξει τον πιτσιρικά!
| 2016-12-29 15:45:00

Έξυπνη «βόμβα» στην ΑΕΚ - Χτυπάει σούπερ ταλέντο από τη Super League - Πώς θα αρπάξει τον πιτσιρικά!

Έξυπνη «βόμβα» στην ΑΕΚ - Χτυπάει σούπερ ταλέντο από τη Super League - Πώς θα αρπάξει τον πιτσιρικά!

Μία κίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση "ψήνει" η Ένωση στο μεταγραφικό παζάρι! Ποιον μικρό και ταλαντούχο άσο από το ελληνικό πρωτάθλημα έβαλε στο μάτι; Αποκάλυψη εδώ!

Έχει κάνει ήδη δύο μεταγραφές για τον Γενάρη (Αϊντάρεβιτς-Βράνιες) κοιτάζει όμως στο μέλλον, κάτι που αποδεικνύεται από την απόκτηση του Γιακουμάκη, ο οποίος θα προστεθεί στο "κιτρινόμαυρο" ρόστερ το καλοκαίρι.

Η ΑΕΚ θέλει να διορθώσει τα φετινά λάθη, χτίζοντας από τώρα την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής σεζόν, παράλληλα, όμως, παρακολουθεί στενά ποδοσφαιριστές με ταλέντο που μπορεί να αποδειχθούν ...χρυσωρυχεία.

Μία τέτοια περίπτωση, λοιπόν, είναι ένας νεαρός επιθετικός που ανήκει σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ και έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία μέχρι στιγμής.

Ο Ατρόμητος τον έχει εμπιστευθεί σε 9 ματς πρωταθλήματος και 3 ματς Κυπέλλου, μετρά 753 λεπτά συμμετοχών και έχει πετύχει 1 γκολ. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικής ομάδες από το 2014 έχοντας παρουσία σε παιχνίδια σημαντικών διοργανώσεων (Κ-16 1 συμμετοχή, Κ-17 16 συμμετοχές - 3 γκολ, Κ-19 13 συμμετοχές - 3 γκολ).

Ο λόγος για τον Δημήτρη Λημνιό, που έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο του Δικεφάλου και τρέφει πολλές συμπάθειες εντός του "κιτρινόμαυρου" στρατοπέδου.

Όσοι γνωρίζουν τον ύψους 1,78 μ. Βολιώτη φορ υποστηρίζουν ότι είναι ένας πολύ εξελίξιμος ποδοσφαιριστής, του οποίου η αγοραστική αξία εκτιμάται αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τη γερμανική έκδοση του transfermarkt, στις 350 χιλιάδες ευρώ.

Μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επίθεσης και το αξιοσημείωτο είναι ότι παρότι δεξιοπόδαρος καλύπτει καλύτερα την αριστερή πτέρυγα.  Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνη του 2017, κάτι που του δίνει δικαίωμα να συζητά για το μέλλον του με οποιαδήποτε ομάδα θέλει, από τον προσεχή Γενάρη.

Η ΑΕΚ, όμως, δε θα παίξει μόνη της μπάλα για τον νεαρό άσο. Υπάρχουν και άλλοι μνηστήρες στο κόλπο. Μάλιστα, στο παρελθόν υπήρξαν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, με πιο πρόσφατο αυτό του Δικεφάλου του Βορρά.

Σημειωτέον, ότι τον Λημνιό έχουν τσεκάρει και ομάδες από το εξωτερικό. Όταν αγωνιζόταν στην Κ-17 της ομάδας είχε ταξιδέψει στη Γένοβα, μετά από επίσημη πρόσκληση που έλαβε από τη Σαμπντόρια, η οποία ζήτησε να τον αξιολογήσει περαιτέρω για μια εβδομάδα στο προπονητικό της κέντρο.

Η Ένωση, πάντως, έχει κάποια "όπλα" για να τελειώσει υπέρ της τη μεταγραφή. Ο ερχομός του τερματοφύλακα Μπάρκα το καλοκαίρι από Περιστέρι άνοιξε ένα καλό κανάλι επικοινωνίας για τους "κιτρινόμαυρους", οι οποίοι θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτόν τον δίαυλο και στην περίπτωση του πιτσιρικά. Οπότε, αν χειριστεί καλά την υπόθεση, είναι στο χέρι της ο 18χρονος επιθετικός να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags