Facebook Pixel 40 νέα μοντέλα που έρχονται το 2017
Άλλα Σπορ
| 2016-12-31 20:39:00

40 νέα μοντέλα που έρχονται το 2017

40 νέα μοντέλα που έρχονται το 2017

Η επόμενη χρονιά ξεκινά δυναμικά στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς μέσα στο 2017 αναμένουμε μια σειρά από νέα μοντέλα. Δείτε ποια είναι αυτά.

Το 2017 θα είναι μια ιδιαίτερα δυνατή χρονιά για την αυτοκίνηση. Και αυτό γιατί απ’ όλους σχεδόν τους κατασκευαστές περιμένουμε καινούργια αυτοκίνητα, τα οποία θα ενισχύσουν τον ανταγωνισμό στις κατηγορίες που ανήκουν. Παρακάτω, ξεχωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε, 40 από τα νέα μοντέλα που θα δούμε την επόμενη χρονιά. Ξεκινώντας από την μικρή κατηγορία, η οποία είναι και η δημοφιλέστερη στη χώρα μας, εκεί έρχονται να προστεθούν αρκετοί νέοι παίχτες. Αρχικά θα κάνει την εμφάνισή του το νέο Nissan Micra και μετέπειτα μέσα στο έτος θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες με τα μοντέλα τους: Ford Fiesta, Kia Rio, SEAT Ibiza, Suzuki Swift, VW Polo.

Ενισχυμένη θα είναι και η παρουσία των μικρομεσαίων μοντέλων. Η χρονιά θα ξεκινήσει με το Renault Megane και θα ακολουθήσουν τα VW Golf facelift, Honda Civic & Hyundai i30. Στην κατηγορία των crossover, το ενδιαφέρον αναμένεται να μονοπωλήσουν μοντέλα όπως η Alfa Romeo Stelvio, τα νέα Skoda Kodiaq & Yeti, το SEAT Arona (μικρό crossover) και άλλα πολλά. Τέλος, μέσα στο 2017 περιμένουμε σημαντικές αφίξεις και στη μεσαία κατηγορία, ο οποία ενδεχομένως να αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον: νέο Opel Insignia Grand Sport, Citroen C5 και ανανεωμένη Skoda Octavia.

Δείτε τη λίστα:

Αlfa Romeo Stelvio
Αlfa Romeo Giulia Sportswagon
Audi Q5
Audi Q6
Audi Q8
Audi quattro
Audi TT SUV
BMW X2
BMW Z5
BMW Σειρά 5
Citrone C5
Dacia Duster
Ford Fiesta
Honda Civic
Hyundai i30
Kia Niro
Kia Rio
Mercedes GLA facelift
Mercedes CLS
MINI Countryman
Nissan Micra
Opel Insignia Grand Sport
Opel KARL
Opel Meriva
Peugeot 5008
Porsche Cayenne
Renault Megane
Renault Scenic
SEAT Arona
SEAT Ibiza
SEAT Leon
Skoda Kodiaq
Skoda Octavia facelift
Skoda Rapid facelift
Skoda Yeti
Suzuki Swift
VW Arteon
VW Golf facelift
VW Polo
VW Touareg

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags