Facebook Pixel Απίστευτες οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ήρθαν τα πάνω-κάτω και ακόμα δεν είδαμε τίποτα!
| 2017-03-02 13:00:00

Απίστευτες οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ήρθαν τα πάνω-κάτω και ακόμα δεν είδαμε τίποτα!

Απίστευτες οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ήρθαν τα πάνω-κάτω και ακόμα δεν είδαμε τίποτα!

Κανείς δεν το περίμενε πριν από λίγο καιρό πως θα έφταναν τα πράγματα σε αυτή την κατάσταση. Το θέμα, όμως, είναι ότι τα χειρότερα είναι μπροστά μας! Δείτε τι έρχεται...

Το γεγονός ότι έχουν έρθει τα πάνω-κάτω στο ελληνικό ποδόσφαιρο φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται και από το χθεσινό χαμό που προκάλεσε η διαιτησία του Σιδηρόπουλου στο παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πλατανιά και κυρίως η απόφαση του ρέφερι για το πέναλτι του Μπανανά στον Μάνταλο.

Τα περισσότερα Μέσα έγραψαν ακόμα και στους βασικούς τίτλους για πέναλτι που δεν ήταν, ασκώντας πολύ σκληρή κριτική στον διαιτητή που μέχρι πρόσφατα εκθείαζαν και χαρακτήριζαν "ως τον κορυφαίο στην Ελλάδα"! Άσχετα, βέβαια, αν η χθεσινή "γκέλα" του Σιδηρόπουλου δεν ήταν η μοναδική μέσα στη σεζόν, αλλά μία ακόμη, δείγμα του ότι διανύει μάλλον μία από τις χειρότερες σεζόν της διαιτητής του καριέρας...

Το ακόμα πιο φοβερό, μάλιστα, είναι ότι οι θέσεις που εκφράστηκαν από τα λεγόμενα "αντικειμενικά" ΜΜΕ, για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου, ήρθε σε απόλυτη ταύτιση με τα "κόκκινα" ΜΜΕ, τα οποία "κατακρεούργησαν" τον ρέφερι για τις αποφάσεις του.

Ένα γεγονός που έχει παρατηρηθεί πολλάκις τελευταία και ενισχύσει ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι οι συσχετισμοί στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν, πλέον, αλλάξει και πως η συμμαχία των τριών, τουλάχιστον όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα, δεν υφίσταται πια, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει. 

Μάλιστα, όσοι βρίσκονται μέσα στα πράγματα, εκτιμούν ότι οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το πέναλτι του Σιδηρόπουλου είναι μόνο η αρχή και πως τα επόμενα "επεισόδια" του "νέου σήριαλ" που παρακολουθούμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι ακόμα πιο ...καυτά. Υπάρχει δε, η πεποίθηση ότι οι κόντρες θα κορυφωθούν και κανένας δεν αποκλείει η κατάσταση να ξεφύγει, ακόμα και μεταξύ των μέχρι πρότινος "συμμάχων"! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags