Facebook Pixel Η πρόβλεψη Μαύρου για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και τον φετινό πρωταθλητή!
| 2017-03-09 18:18:00

Η πρόβλεψη Μαύρου για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και τον φετινό πρωταθλητή!

Η πρόβλεψη Μαύρου για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και τον φετινό πρωταθλητή!

Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής, αλλά και για την φετινή «μάχη» στην Σούπερ Λιγκ. Τι είπε για την συμμετοχή του στην μεικτή κόσμου και την διαιτησία. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM 89.4»:

Για το ντέρμπι: «Το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ πάντα ήταν ένα δυνατό ντέρμπι. Αμφότερες οι ομάδες "καίγονται" για βαθμούς, όμως νομίζω λίγο παραπάνω η ΑΕΚ. Για την ΑΕΚ η νίκη αποτελεί μονόδρομος, προκειμένου η ομάδα να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα σε ότι αφορά την είσοδό της στα πλέι οφ (θυμίζουμε είναι στο -2 από την Ξάνθη). Και ο ΠΑΟΚ φυσικά θέλει την νίκη για να μείνει όσο τον δυνατόν πιο κοντά στον Ολυμπιακό».

Για τον λόγο που έχει μείνει πίσω η ΑΕΚ: «Δεν θα το καθορίσουμε εμείς αυτό. Οι άνθρωποι που διοικούν την ΑΕΚ πρέπει να διακρίνουν τα λάθη που έγιναν και να τα διορθώσουν».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ συνολικά φέτος είναι πολύ καλός. Η ομάδα αποτελείται από εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές ενώ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ειδικά και μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού και έρχεται στην Αθήνα με ψυχολογία για το τρίποντο».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να χάσει την πρώτη θέση: «Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Σίγουρα έχει ένα καλό προβάδισμα, όμως εάν δεν βελτιώσει την αγωνιστική του κατάσταση ίσως κινδυνέψει στο τέλος. Οι ομάδες που ακολουθούν έχουν πλέον ως στόχο αρχικά να κερδίζουν αυτές και στη συνέχεια να κοιτούν τα αποτελέσματα των "ερυθρολεύκων» για να δουν αν μπορούν να κάνουν την ανατροπή».

Για την διαιτησία: «Πραγματικά δεν θέλω να μιλάω γι αυτό το πράγμα. Ο κόσμος θα πρέπει να ασχολείται με τους πρωταγωνιστές των γηπέδων που είναι οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές κι όχι με το τι κάνουν οι διαιτητές».

Για την συμμετοχή του στην μεικτή κόσμου: «Ήταν μια μεγάλη τιμή για μένα όπως και για τον Βασίλη Χατζηπαναγή.  Αυτή η στιγμή θα μείνει χαραγμένη στην καρδιά μου».

Για τον αν θυμάται κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ: «Σίγουρα όλα τα παιχνίδια αυτών των ομάδων ηταν ωραία και συναρπαστικά. Αυτό που ίσως μπορώ να ξεχωρίσω είναι ο τελικός του 83′ όπου νικήσαμε τον ΠΑΟΚ με 2-0 παρά το γεγονός πως ήταν καλύτερος».

Για την παράδοση που είχε απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Δεν το βλέπω έτσι, ίσως να ήταν τυχαίο. Πάντως εγώ ήθελα να βάζω γκολ και στην προπόνηση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags