Facebook Pixel Ημέρα… για γκολ!
| 2017-04-21 11:13:00

Ημέρα… για γκολ!

Ημέρα… για γκολ!

Μετά από ένα ευρωπαϊκό τριήμερο κάνουμε στροφή στα εγχώρια πρωταθλήματα με επιλογές από Αργεντινή και Σουηδία και ετοιμαζόμαστε για ακόμα ένα ταμείο! 

Γκέφλε – Σιριάνσκα

Θετικό αποτέλεσμα απέσπασε η Γκέφλε στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Σουπερέταν, ωστόσο παραμένει στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. Αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Χέλσινγκμποργκ, μόλις στο 1’ κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ με του Χιουμέτ. Στη συνέχεια δέχτηκε πίεση από τους γηπεδούχους όπως αναμενόταν, ο Ορέμο για κακή του τύχη, έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας της ομάδας του στο 24’ για το 1-1. Δεν άλλαξε κάτι στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης, με τη Γκέφλε να κατακτά το δεύτερο βαθμό σε τρεις αγωνιστικές με τις ισοπαλίες κόντρα σε Φρέι και Χέλσινγκμποργκ. Η ομάδα του Άντερσον είναι μία από τις επτά της κατηγορίας που δεν έχει νίκη. Μετρά τρία σερί αμφίσκορα στη Σουπερέταν, δύο είχαν σύνολο τερμάτων over 2.5. Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Σιριάνσκα, επιβλήθηκε με σκορ 2-1 της ΓΚΑΪΣ εντός έδρας. Το ήθελαν περισσότερο οι παίκτες του Τουμά, το είχαν δηλώσει και την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα κάνουν τα πάντα για το «τρίποντο». Μόλις στο 7’ ο Μακντέσι έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, οι οποίοι προσπάθησαν να ελέγξουν το ρυθμό στη συνέχεια του ματς και ει δυνατόν να νικήσουν με το 1-0. Ωστόσο, η ΓΚΑΪΣ αντέδρασε και βρήκε γκολ στο 70’ με το Νίστρεμ. Η ισοπαλία δεν κράτησε παρά μόνο πέντε λεπτά, αφού στο 75’ ο Χέλμπεργκ, πέτυχε το γκολ που έμελλε να δώσει τη νίκη στη Σιριάνσκα. Μία νίκη και δύο ήττες ο απολογισμός έπειτα από τρεις αγωνιστικές, όλα τα παιχνίδια είχαν αμφίσκορο και σύνολο τερμάτων over 2.5. Πού ποντάρουμε; Παιχνίδι χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, καθώς η Γκέφλε που είναι γηπεδούχος, έχει ξεκινήσει αρνητικά της σεζόν και θα έχει πίεση και άγχος για το αποτέλεσμα. Σε λίγο καλύτερη μοίρα η Σιριάνσκα, που έχει δείξει καλά στοιχεία επιθετικά. Όλα τα παιχνίδια των δύο ομάδων έως τώρα, είχαν γκολ εκατέρωθεν, ποντάρουμε στο να σημειωθεί ακόμα ένα γκολ/γκολ.

Γκέφλε – Σιριάνσκα G/G (1.80)

Σαν Λορέντζο – Τέμπερλεϊ

Καταστροφική η εβδομάδα που πέρασε για την Σαν Λορένζο, η οποία αρχικά έφερε ισοπαλία με την Κατόλικα στο Λιμπερταδόρες που της βάζει δύσκολα για την πρόκριση στα νοκ άουτ και έπειτα ηττήθηκε στην έδρα της Τουκουμάν για το πρωτάθλημα με 1-0. Για ακόμα μια φορά ήταν κάκιστη και δίκαια δέχθηκε το γκολ της ήττας στο 63’. Δεν απείλησε ποτέ ουσιαστικά και πλέον χάνει και τον στόχο του πρωταθλήματος. Ο Αγκίρε είναι στα… σχοινιά και όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει μετά τον Ιούνιο. Ακολουθεί εβδομάδα – φωτιά, όπου μπορεί να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της «σικλόν» σε πρωτάθλημα και Λιμπερταδόρες. Την Τρίτη το βράδυ παίζει με την Κατόλικα εντός και έχει μοναδικό στόχο τη νίκη. Όπως και τώρα με τη Τέμπερλεϊ, δεν την παίρνει για άλλες απώλειες. Η Τέμπερλεϊ ερχόταν από αήττητο τριών αγωνιστικών αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στη Ροσάριο εντός έδρας και ηττήθηκε με 1-2. Βρέθηκε να χάνει στο 15’ με 0-1, πίεσε για να ισοφαρίσει, έχασε ευκαιρίες και τελικά τα κατάφερε στο  66’. Δεν πρόλαβε να το χαρεί όμως, καθώς η «κανάγια» βρήκε γκολ στο 72’ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Έκανε ότι μπορούσε για να ισοφαρίσει εκ νέου δίχως αποτέλεσμα όμως και πλέον η παραμονή δυσκολεύει όλο και περισσότερο. Είναι εντός επικίνδυνης ζώνης και δεν μπορεί να βγει από αυτή όσο δεν κερδίζει. Έχει δύσκολη έξοδο τώρα, όπου πρέπει να βρει βαθμούς, ενώ ακολουθεί και δύσκολο πρόγραμμα. Τί κρατάμε; Η Σαν Λορένζο δεν έχει περιθώρια, όπως και η Τέμπερλεϊ. Αμφότερες θα αναζητήσουν τη νίκη που θα τους κρατήσει εντός στόχων. Σκοράρουν με ευκολία, αλλά εξίσου εύκολα δέχονται και γκολ. Θα πάμε στο οver 2.5 το οποίο επιβεβαιώνουν συχνά αμφότερες.

Σαν Λορέντζο – Τέμπερλεϊ over 2.5 (2.05)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags