Facebook Pixel Αποκάλυψη για τον προπονητή στον Ολυμπιακό: "Με πήρε τηλέφωνο ο..."!
| 2017-05-17 12:10:00

Αποκάλυψη για τον προπονητή στον Ολυμπιακό: "Με πήρε τηλέφωνο ο..."!

Αποκάλυψη για τον προπονητή στον Ολυμπιακό: "Με πήρε τηλέφωνο ο..."!

Αποκάλυψε το τηλεφώνημα που δέχτηκε και που τον καλούσε να έρθει στον Ολυμπιακό!

Ένα από τα πολλά ονόματα που έχουν γραφτεί για την θέση του προπονητή στον Ολυμπιακό είναι και αυτό του τεχνικού της Σεντ Ετιέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος θα αποχωρήσει από την γαλλική ομάδα και όπως αποκάλυψε, δέχτηκε κρούση από τους Ερυθρόλευκους και συγκεκριμένα από τον Φρανσουά Μοντέστο.

«Ο Φρανσουά Μοντέστο, ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, τον οποίο ήθελα να φέρω στη Σεντ Ετιέν όταν ακόμα ήταν αμυντικός της Μονακό, μου τηλεφώνησε στις 3 Μαΐου και μου έκανε γνωστό ότι ο πρόεδρός του με ήθελε εκεί», σχολίασε αρχικά ο Γκαλτιέ, ο οποίος πρόσθεσε στη συνέχεια πως εκείνη τη στιγμή το μέλλον του ήταν αβέβαιο λόγω και της επέμβασης που πρόκειται να πραγματοποιήσει:

«Του εξήγσα ότι ήταν πολύ νωρίς για να αποφασίσω κάτι σχετικά με το μέλλον μου. Θα μπω στο νοσοκομείο στις 28 του μήνα για να πραγματοποιήσω την χειρουργική επέμβαση στο ισχίο την επόμενη μέρα. Αυτή η επέμβαση είχε προγραμματιστεί είτε έμενα στη Σεντ Ετιέν είτε όχι. Αυτό δεν θα με αποτρέψει από το να επανέλθω στα καθήκοντά μου μετά από τρεις ή τέσσερις εβδομάδες», υπογράμμισε ο Γκαλτιέ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags