Facebook Pixel Η μαύρη καλλονή του Εμενίκε και ο κρυφός γάμος! (ΦΩΤΟ)
| 2017-06-28 20:58:00

Η μαύρη καλλονή του Εμενίκε και ο κρυφός γάμος! (ΦΩΤΟ)

Η μαύρη καλλονή του Εμενίκε και ο κρυφός γάμος! (ΦΩΤΟ)

Εκτός από το ποδόσφαιρο, ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού σκοράρει και στην καρδιά του ομορφότερου κοριτσιού της Νιγηρίας.

Ο νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επίθεσής του ακούει στο όνομα του Εμάνουελ Εμενίκε. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η ομάδα του Πειραιά είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 30χρονου φορ. Οι συζητήσεις των «ερυθρόλευκων» με τη Φενέρμπαχτσε και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή είναι προχωρημένες και το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η χρυσή τομή, ώστε όλες οι πλευρές, να δώσουν τα χέρια.

Αν έχει θετική κατάληξη η μεταγραφή του Εμενίκε στους πρωταθλητές Ελλάδας, τότε ο παίκτης δεν θα έρθει μόνος του στην Ελλάδα. Ο Αφρικανός εκτός από τον εκπρόσωπό του θα συνοδεύετε και από τη σύντροφό του. Και τί σύντροφο! Κουκλί σκέτο.

Πρόκειται για Ιχεόμα Εναντί, η οποία το 2014, σε ηλικία 19 ετών είχε στεφθεί σε καλλιστεία παίρνοντας τον τίτλο του ομορφότερου κοριτσιού της Νιγηρίας. Ο ποδοσφαιριστής είναι τόσο ερωτοχτυπημένος με την πάρτη της που σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας του, την παντρεύτηκε κρυφά!

Έυχή των οπαδών του Ολυμπιακού, εφόσον έρθει ο παίκτης, αφού σκοράρει στην καρδιά της ωραιότερης γυναίκας της πατρίδας του, να βρίσκει δίχτυα και με τους «ερυθρόλευκους».

Απολαύστε τη μαύρη καλλονή του Εμενίκε:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags