Facebook Pixel Ετοιμάζει αλλαγές και ντεμπούτο ο Χάσι για Παρτιζάν!
| 2017-08-01 00:01:00

Ετοιμάζει αλλαγές και ντεμπούτο ο Χάσι για Παρτιζάν!

Ετοιμάζει αλλαγές και ντεμπούτο ο Χάσι για Παρτιζάν!

Αυτά είναι τα πλάνα του τεχνικού του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς κόντρα στους Σέρβους, όπως έχει δείξει μέχρι στιγμής στις προπονήσεις!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Παρτιζάν την προσεχή Τετάρτη και ο Μπέσνικ Χάσι έχει στη διάθεσή όλα τα «όπλα» του, με εξαίρεση τον Μποτία που παραμένει εκτός και τον Ταχτσίδη, που ούτως ή άλλως δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ο Κοσοβάρος τεχνικός προσανατολίζεται στο να παρατάξει την ομάδα του, που θέλει να υπερασπιστεί το υπέρ της 3-1 του πρώτου ματς, με ορισμένες αλλαγές.

Κατ’ αρχήν, πιθανότατα θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα ο Φορτούνης, ο οποίος έχασε το πρώτο παιχνίδι λόγω στομαχικών διαταραχών στο ζέσταμα. Ο Έλληνας άσος αναμένεται να πάρει τη θέση του Σεμπά στην ενδεκάδα.

Παράλληλα, ο Χάσι σκέφτεται να δώσει την ευκαιρία στον νεοαποκτηθέντα Γιάγκος Βούκοβιτς να ντεμπουτάρει σε επίσημο παιχνίδι με την ομάδα, βάζοντάς τον δίπλα στον Ρέτσο στο κέντρο της άμυνας και αντικαθιστώντας τον Σιώπη, ώστε ο Ρομαό να παίξει στη φυσικά του θέση ως αμυντικός χαφ και όχι στόπερ.

Αυτό πάντως, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα και δεν αποκλείεται ο Χάσι να μην χαλάσει τελικά το δίδυμο Ρομαό-Ρέτσου που τα πήγε πολύ καλά στο Βελιγράδι και να αφήσει τελικά τον Βούκοβιτς στον πάγκο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags