Facebook Pixel Απρόσμενες εξελίξεις στην Τούμπα με Σαββίδη-Φοβερές ατάκες στους παίκτες!
| 2017-08-04 15:51:00

Απρόσμενες εξελίξεις στην Τούμπα με Σαββίδη-Φοβερές ατάκες στους παίκτες!

Απρόσμενες εξελίξεις στην Τούμπα με Σαββίδη-Φοβερές ατάκες στους παίκτες!

Μετά από αρκετό καιρό ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έκανε δυναμική επανέμφανιση και μάλιστα εκτάκτως, μιλώντας προς τους παίκτες! Διαβάστε τι είπε ο ομογενής επιχειρηματίας!

O Iβάν Σαββίδης ήταν ξεκάθαρος ως προς τους στόχους, ζητώντας από τους παίκτες να πεθάνουν προσπαθώντας να πάρουν το πρωτάθλημα!

Αναλυτικά η ομιλία του:

«Οφείλουμε να πεθάνουμε προσπαθώντας να φέρουμε το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη και να διεκδικήσουμε Κύπελλο και ιστορικό επίτευγμα στην Ευρώπη. Γνωρίζοντας τους στόχους, γνωρίζετε τι πρέπει να κάνει και ο καθένας από εσάς στη ζωή του, πέρα από την αθλητική του καριέρα. Είμαι εδώ για να ζω τις ζωές σας και όλοι μαζί να ζούμε για τον ΠΑΟΚ, όπως τόσες χιλιάδες.

Είδατε χθες πως ο κόσμος ξεχνάει τα προβλήματα και είναι δίπλα σας. Να είστε όλοι γύρω από τον προπονητή. Είμαστε μια ομάδα, λειτουργούμε ως μια ομάδα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιβάν Σαββίδης προς τους παίκτες, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι: «Όσο καλά κι αν κάνει κάποιος τη δουλειά του ατομικά, αν η ομάδα αποτύχει, αποτυγχάνει και εκείνος. Η επιτυχία είναι ομαδική και η αποτυχία επίσης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags