Facebook Pixel Το Dendrobium κυκλοφορεί "ελεύθερο"
Άλλα Σπορ
| 2017-08-06 13:51:00

Το Dendrobium κυκλοφορεί "ελεύθερο"

Το Dendrobium κυκλοφορεί "ελεύθερο"

Εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Williams Advanced Engineering και αναμένεται να παραχθεί σε μικρό αριθμό αυτοκινήτων.

Ο λόγος για το hypercar Vanda Dendrobium. Το εντυπωσιακό υπέρ-αυτοκίνητο από τη Σιγκαπούρη, τώρα είναι έτοιμο και κυκλοφόρησε μάλιστα σε δημόσιο δρόμο.

Το Dendrobium διαθέτει εντυπωσιακή σχεδίαση και είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Δεν περιμέναμε αλήθεια τίποτα λιγότερο. Τόσο οι μεγάλες πόρτες του όσο και η οροφή θα ανοίγουν αυτόματα. Η Vanda Electrics παρομοιάζει τη συγκεκριμένη εικόνα με το λουλούδι Dendrobium, που ανθεί στη Σιγκαπούρη. Εξ’ ου και η ονομασία…

Δυο τοποθετημένοι ηλεκτροκινητήρες σε κάθε άξονα θα αναλάβουν να δώσουν φτερά στο άγνωστο και άσημο hypercar της Vanda. Αυτοί οι κινητήρες στη συνέχεια συνδυάζονται με μετάδοση μιας σχέσης στο εμπρός διαφορικό, καθώς επίσης και ένα κιβώτιο πολλαπλών σχέσεων και διαφορικό στον πίσω άξονα.

Το διθέσιο ηλεκτρικό hypercar επιταχύνει από τα 0-100 σε 2,7 sec με την τελική του ταχύτητα να προσεγγίζει τα 320 km/h. Η αυτονομία σε km φτάνει τα 240 προτού καταφύγεις πάλι στην πρίζα. Οι άνθρωποι της Vanda ισχυρίζονται πως το Dendrobium θα ενταχθεί στην παραγωγή – αν όλα κυλήσουν ομαλά – στα μέσα του 2020.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags