Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα άσχημη εξέλιξη στον ΠΑΟ πριν τον Ολυμπιακό - Του γυρίζουν την πλάτη και οι οπαδοί του!
| 2017-10-27 22:50:00

Νέα άσχημη εξέλιξη στον ΠΑΟ πριν τον Ολυμπιακό - Του γυρίζουν την πλάτη και οι οπαδοί του!

Sportdog Team
Νέα άσχημη εξέλιξη στον ΠΑΟ πριν τον Ολυμπιακό - Του γυρίζουν την πλάτη και οι οπαδοί του!

Ποιος θα το περίμενε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο.

Την ανταπόκριση του κόσμου αναζητούν εν αγωνιωδώς στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τον σύλλογο, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου.

Ωστόσο, ο απλός κόσμος δε δείχνει να στηρίζει αυτή την προσπάθεια, μιας και όπως σας ενημερώσαμε σε πρόσφατο θέμα, τα έσοδα που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας είναι ελάχιστα.

Παράλληλα, όμως, δεν υπάρχει θετική αντίδραση ούτε από τους επώνυμους και ισχυρά οικονομικά Παναθηναϊκούς, κάτι που έχουν διαπιστώσει οι άνθρωποι του Τριφυλλιού και από την κίνηση των ακριβών εισιτηρίων στα επίσημα της Λεωφόρου.

Μετά τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα, η «πράσινη» ΠΑΕ αποφάσισε να καταργήσει τις προσκλήσεις, ποντάροντας στη βοήθεια των επιφανών οπαδών της ομάδας με την αγορά εισιτηρίων στα επίσημα. Αυτή η ενίσχυση, όμως, δεν έχει προκύψει μέχρι τώρα και, μάλιστα, δεν υπάρχει κίνηση ούτε κι ενόψει του προσεχούς ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Όπως φαίνεται, η ανταπόκριση από τα μεγάλα «πορτοφόλια» είναι σχεδόν μηδενική, κάτι που δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση οι Πράσινοι, οι οποίοι πόνταραν πολλά στους επώνυμους φίλους της ομάδας αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι το γήπεδο, αν και μικρής χωρητικότητας, ακόμα δεν έχει γεμίσει και άπαντες στο Τριφύλλι περιμένουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρώτο φετινό sold out.

Μόνο η Θύρα 13 έχει συνήθως τον πιο πολύ κόσμο στις εξέδρες του Απόστολος Νικολαϊδης, μιας και οι οργανωμένοι προσπαθούν με κάθε τρόπο και κυρίως με την παρουσία και τη φωνή τους να στηρίξουν τους παίκτες της ομάδας. Ωστόσο κι αυτό, αν και είναι σημαντικό, δεν φτάνει για να λυθούν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα του συλλόγου...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags