Facebook Pixel Νέα δημοσκόπηση-βόμβα! Δείτε πώς θα είναι η επόμενη Βουλή!
Life
| 2016-03-07 12:38:00

Νέα δημοσκόπηση-βόμβα! Δείτε πώς θα είναι η επόμενη Βουλή!

Νέα δημοσκόπηση-βόμβα! Δείτε πώς θα είναι η επόμενη Βουλή!

Δεν το περιμένετε!

Η νέα δημοσκόπηση της Rass για την εφημερίδα το Παρόν δίνει προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κερδίζει περισσότερο εξαιτίας της φθοράς του ΣΥΡΙΖΑ. Η Νέα Δημοκρατία, στην πρόθεση ψήφου, συγκεντρώνει ποσοστό 26,2% έναντι 23,4% του ΣΥΡΙΖΑ. Εντυπωσιακά είναι και τα ποσοστά συσπείρωσης της ΝΔ, που φτάνουν στο 80,8%, ενώ του ΣΥΡΙΖΑ στο 57,2%.

Ισοβαθμία για ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή στο 6,4%, ενώ ακολουθούν η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) με 5,3%, η Ένωση Κεντρώων με 4,7%. Εκτός Βουλής, με βάσει πάντα τη δημοσκόπηση, μένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες (2,8%), το Ποτάμι (2,3%) αλλά και η Λαϊκή Ενότητα με 2%.

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να χάνει την πρωτιά στην πρόθεση ψήφου αλλά ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να συνεχίζει να απολαμβάνει την εμπιστοσύνης των πολιτών. Το 45% των ερωτηθέντων πιστεύει πως ο πρωθυπουργός είναι έντιμος πολιτικός, το 35,7% πως είναι καλός πρωθυπουργός, το 43,5% πως έχει ηγετικές ικανότητες και το 44,6% ότι έχει τη θέληση να ανασυγκροτήσει τη χώρα.

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags