Facebook Pixel Μπέιλ… λαμπρός την οδηγεί στον τίτλο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-04-23 19:03:00

Μπέιλ… λαμπρός την οδηγεί στον τίτλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπέιλ… λαμπρός την οδηγεί στον τίτλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απόντος του Ρονάλντο, ο Ουαλός πέτυχε δυο γκολ σφραγίζοντας την ανατροπή για τη Ρεάλ στην έδρα της Βαγιεκάνο (από 2-0 σε 2-3), η οποία την φέρνει στην κορυφή. Αγωνία για Μπενζεμά που τραυματίστηκε ενόψει Σίτι.

Ένα ματς έχασε φέτος ο Ρονάλντο στο πρωτάθλημα και οι συμπαίκτες του παραλίγο να τα κάνουν μαντάρα! Ωστόσο, με κορυφαίο τον Μπέιλ η Ρεάλ νίκησε με 3-2 τη Βαγιεκάνο αν και… τα χρειάστηκε. Πλέον, οι Μαδριλένοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 2 βαθμούς διαφορά από Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο, οι οποίες αγωνίζονται αργότερα. Στα αρνητικά συγκαταλέγεται ο τραυματισμός του Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος αποχώρησε με πρόβλημα από το γήπεδο και οι εξετάσεις θα δείξουν αν θα είναι έτοιμος για τον ημιτελικό της Τρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι.


Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και αιφνιδίασαν τη Ρεάλ με δυο γρήγορα γκολ! Το 1-0 έκανε στο 7’ ο Εμπάρμπα με δεξί πλασέ από κοντά εκμεταλλευόμενος την ωραία ενέργεια και το γύρισμα του Μπεμπέ από τα αριστερά. Μόλις 7 λεπτά αργότερα, ο Βενεζουελάνος επιθετικός Μικού έγραψε το 2-0 από τη μικρή περιοχή μετά από χτύπημα κόρνερ και αναμπουμπούλα στην περιοχή των Μαδριλένων.


Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Ρεάλ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατόρθωσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι με κεφαλιά του Γκάρεθ Μπέιλ έπειτα από κόρνερ του Κρόος στο 36’. Οι «μερένχες» μάλιστα βρήκαν και την ισοφάριση στο πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 52’. Ο Ντανίλο έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο φορμαρισμένος Λούκας Βάθκεθ (δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που σκοράρει) πέτυχε το 2-2 με κεφαλιά. Τη μεγάλη ανατροπή ολοκλήρωσε με το δεύτερο γκολ του ο Μπέιλ! Στο 81’ ο Ουαλός εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, έφυγε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και δεν αστόχησε δίνοντας στην ομάδα του Ζιντάν μια νίκη… χρυσάφι!


Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags