Facebook Pixel Το κομβικό σημείο και ο Παπαγιάννης
| 2016-06-22 10:40:00

Το κομβικό σημείο και ο Παπαγιάννης

Το κομβικό σημείο και ο Παπαγιάννης

Τα "πράσινα" μέτωπα θα αρχίσουν σιγά σιγά να κλείνουν, με τον Παναθηναϊκό να έχει στραμμένο το βλέμμα του και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Γράφει o Μαρίνος Πρίντεζης.
 

Ναι μεν με γυμνό μάτι να αναφέρεται πως στον Παναθηναϊκό δεν κουνιέται φύλλο, αλλά αυτό μόνο επιδερμικά. Διότι οι «πράσινοι» έχουν απλώσει τα δίχτυα τους ώστε να μπορέσουν να αρχίσουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις. Ναι μεν να είναι κάπως κουραστικό για τον κόσμο, αλλά χρειάζεται υπομονή. Η συγκεκριμένη εβδομάδα θα έχει κινητικότητα.

Οπως και να το κάνουμε αυτή την περίοδο ο εκάστοτε ξένος παίκτης που είναι στο πάνω ράφι, έχει στο μυαλό του τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Μια σκέψη που μεγαλώνει μετά και το γεγονός ότι το σάλαρι καπ θα είναι μεγαλύτερο για τις ομάδες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Αυτό αναμφίβολα δεν βοηθάει και την Ευρώπη. Ή αν προτιμάτε την αγορά της Ευρώπης. Διότι όταν πας να χτυπήσεις την πόρτα σε πρωτοκλασάτο παίκτη αυτή την περίοδο θα επεξεργαστεί πρώτα τις όποιες προτάσεις θα έχει από την άλλη άκρη του Ατλαντικού ενώ σίγουρα και κοιτάξει και τις καλύτερες οικονομικά προτάσεις που θα έχει γενικώς.

Η τρέχουσα εβδομάδα θα είναι σημαντική για τους «πράσινους» που έχουν ακόμα ανοιχτή την πόρτα στον Κρις Σίνγκλετον ενώ συνάμα κοιτάζουν και άλλες λύσεις. Θα είναι σημαντική και για άλλον ένα λόγο. Ονομάζεται Γιώργος Παπαγιάννης. Ο νεαρός σέντερ του Παναθηναϊκού εντυπωσιάζει καθημερινώς με τις εμφανίσεις του και θέλει να επιλεγεί όσο το δυνατόν ψηλότερο στο ντραφτ που θα γίνει ξημερώματα της 24ης Ιουνίου. Μια υπόθεση που θα παίξει τον δικό της ρόλο στο θέμα του «πράσινου» σχεδιασμού.

Πηγή: sportit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags