Facebook Pixel Με τέσσερις «Ιμπάρμπο» γίνεται η δουλειά
| 2016-06-23 12:44:00

Με τέσσερις «Ιμπάρμπο» γίνεται η δουλειά

Με τέσσερις «Ιμπάρμπο» γίνεται η δουλειά

Στην προσπάθεια δημιουργίας μιας ισχυρής ομάδας, ποδοσφαιριστές σαν τον Βίκτορ Ιμπάρμπο είναι ευπρόσδεκτοι στον ΠΑΟ. Γράφει ο Διονύσης Δεσύλλας.

Σε προηγούμενο κείμενο, «αφιερωμένο» στο πλάνο για τη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού, αναφέραμε την αναγκαιότητα απόκτησης ορισμένων ποδοσφαιριστών από το «πάνω ράφι». Για τους «πράσινους» δεν αρκεί να αποκτηθούν 7-8 ποδοσφαιριστές ισάξιοι ή ελαφρώς καλύτεροι απ’ αυτούς που υπάρχουν τώρα στο ρόστερ.

Χρειάζονται τρεις – τέσσερις top παίκτες, που θα ανεβάσουν την ποιότητα του «τριφυλλιού» και θα προσθέσουν προσωπικότητα στα αποδυτήρια. Κάτι που τόνισε και ο Αντρέα Στραματσόνι, στη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο και σας είχε γράψει το sportfm.gr.

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο, που βρίσκεται πολύ κοντά στο να φορέσει την πράσινη φανέλα, είναι τέτοιος παίκτης. Επιθετικός με τρομερά φυσικά προσόντα, με ποιότητα, με ταχύτητα, με εμπειρία και προσωπικότητα. Εχει ένα θέμα στο γκολ, υπό την έννοια ότι δεν σκοράρει όπως ,για παράδειγμα, ο Μάρκους Μπεργκ. Μπορεί, όμως, κάλλιστα να συμπληρώσει τον Σουηδό, αλλά και τον Σεμπάστιαν Λέτο και να δώσει εξτρά στοιχεία στη γραμμή κρούσης του «τριφυλλιού», τα οποία δεν υπήρχαν σε τέτοιο βαθμό. Κι αυτά είναι η δύναμη και η γρηγοράδα. Σ’ αυτά τα δυο, ο Κολομβιανός παίζει χωρίς… αντίπαλο στον Παναθηναϊκό. Σκόρερ, άλλωστε η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι έχει. Τα άλλα της λείπουν…

Στα 26 του, ο Ιμπάρμπο είναι η ιδανική περίπτωση για το «τριφύλλι». Τέτοιους ποδοσφαιριστές χρειάζεται η ομάδα για να αλλάξει, επιτέλους, επίπεδο και να μη δεινοπαθεί για να μπει σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Είναι, πια, επιτακτική ανάγκη η ποιοτική βελτίωση του ρόστερ κι αυτό θα γίνει πρωτίστως με την απόκτηση τριών – τεσσάρων σπουδαίων παικτών. Ενας τέτοιος είναι και ο Ιμπάρμπο.

Η θέληση υπάρχει, ενώ τα παραπάνω περιλαμβάνονται και στον σχεδιασμό. Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστική η ατάκα του Στραματσόνι στον Αλαφούζο: «Θα περιμένω όσο χρειαστεί για να πάρουμε 3-4 πολύ καλούς ποδοσφαιριστές». Το τι θα συμβεί, θα το δούμε στη συνέχεια. Η απόκτηση, πάντως, τεσσάρων «Ιμπάρμπο» είναι αναγκαία και, κατά κάποιον τρόπο, επιβάλλεται…

Πηγή: SportFM.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags