Facebook Pixel Μεγάλη μαγκιά Δημήτρη - Έδωσε τα χέρια με τον...
| 2016-07-03 10:10:00

Μεγάλη μαγκιά Δημήτρη - Έδωσε τα χέρια με τον...

Μεγάλη μαγκιά Δημήτρη - Έδωσε τα χέρια με τον...

Φρέσκο ρεπορτάζ, πρωινού Κυριακής, από τον Παναθηναϊκό που συμφώνησε με σούπερ κοντό για να φορέσει την εξάστερη φανέλα - Διαβάστε για ποιον πρόκειται!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αποφασίσει φέτος να κάνει ό,τι χρειάζεται, προκειμένου να δει την ομάδα να βρίσκεται ξανά στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και να διακρίνεται ξανά σε ευρωπαϊκό επίπεδο...

Με τον Αργύρη Πεδουλάκη να μένει στον πάγκο του συλλόγου, καθώς γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και τις ανάγκες της και, δεδομένα, μπορεί να δώσει λύσεις και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει εκεί που τον έχουμε συνηθίσει: Στην κορυφή.

Με τη στήλη Pick n' Scroll του Σκύλου, στο twitter, να αποκαλύπτει το πρωί της Παρασκευής ότι οι "πράσινοι" έδωσαν ήδη τα χέρια με έναν πολύ καλό παίκτη, για να ενισχύσει το ρόστερ την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Ο λόγος για τον Μάικ Τζέιμς, που είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του, προ διετίας, στον Κολοσσό!

Φέτος συμμετείχε στο ρόστερ της εκπληκτικής Λαμποράλ Κούτσα, που έφτασε μέχρι το Final 4 της Ευρωλίγκας και, για όσους δεν τον θυμούνται, πρόκειται για παίκτη πολύ χρήσιμο στο παρκέ, καθώς κάνει πολλά πράγματα.

Με ύψος 1,85 μ., είναι πολύ δημιουργικός, σουτάρει μετά από ντρίπλα, μπορεί να πετύχει πολλούς πόντους, ενώ έχει και εξαιρετικό άλμα... 

Μία πολύ καλή λύση, που μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμη στα χέρια του Αργύρη Πεδουλάκη, καθώς όπως γράψαμε ξανά ο Παναθηναϊκός έχει έναν στόχο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου: Να επιστρέψει στην κορυφή!

Update, 14:00 - H KAE Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του SportDog, ανακοινώνοντας το μεσημέρι της Κυριακής τον παίκτη!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας ενός έτους με τον Μάικ Τζέιμς (26χρ., 1.85μ.). Ο αθλητής διατηρεί τη δυνατότητα μεταγραφής του σε ομάδα του ΝΒΑ (για εγγυημένο συμβόλαιο) μέχρι τις 5/8/2016.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags