Facebook Pixel Γκουλής: "Ο ΠΑΟΚ δημιουργεί μόνος του πρόβλημα"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-26 01:56:00

Ξεκάθαρη θέση από παλαίμαχο: "Ο ΠΑΟΚ δημιουργεί μόνος του πρόβλημα"

Sportdog Team
Ξεκάθαρη θέση από παλαίμαχο: "Ο ΠΑΟΚ δημιουργεί μόνος του πρόβλημα"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στην εικόνα του ΠΑΟΚ.

Νίκος Γκουλής: Ο Νίκος Γκουλής επιχειρώντας να εξηγήσει το προβληματικό «φαινόμενο» που παρουσιάζει ο Δικέφαλος του Βορρά, υπογράμμισε στο Metropolis 95,5 FM πως ο ίδιος ο ΠΑΟΚ δημιουργεί το πρόβλημα στον εαυτό του επιχειρώντας να ερμηνεύσει την αγωνιστική καθίζηση του ΠΑΟΚ, εκτιμώντας πως αφορά στη διαχείριση της πίεσης του στόχου.

«Ο ΠΑΟΚ πιστεύω ότι το πρόβλημα το δημιουργεί μόνος του! Για ποιο λόγο μια ομάδα που όλη τη χρονιά δείχνει μια όμορφη κατάσταση συνοχής, με καλό ποδόσφαιρο τη βλέπουμε αγχωμένη; Ίσως, ο στόχος να είναι κοντά και αυτό να λειτουργεί αρνητικά; Δεν ξέρω γιατί, αλλά το ίδιο έγινε και πέρσι.

Ενώ έχει τη δυνατότητα να διακριθεί να παίξει καλύτερα… Δεν ξέρω, η πίεση; Η διαχείριση της πίεσης; Όσο πιο κοντά φτάνουμε στο στόχο, τόσο μεγαλύτερη γίνεται η πίεση».

Ερωτηθείς αν πρόκειται για κακό προγραμματισμό στην προπόνηση της ομάδας, το φορμάρισμα και το ντεφορμάρισμα: 

«Είναι και η κουλτούρα μιας ομάδας και η στρατηγική ως το τέλος. Με τη Λαμία ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός στο πρώτο, αλλά ήταν καλός στο δεύτερο. Δεν ξέρω αν είναι φυσική κατάσταση. Υποθετικά μιλάμε, όσοι είμαστε απ’ έξω δεν ξέρουμε.

Περισσότερο ίσως είναι αυτό που έχουν μέσα τους, ότι μεγαλώνει το άγχος και η πίεση όσο φτάνουν στο στόχο. Ψυχολογικά τρία χρόνια ενώ δείχνει πολύ καλή εικόνα, φτάνει σ’ ένα σημείο και αλλάζει. Η πίεση σε κάνει διαφορετικό», είπε ο Νίκος Γκουλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μολότοφ" Καρπετόπουλου για ΑΕΚ και πρωτάθλημα: "Κατά τη γνώμη μου έχει..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags