Facebook Pixel Πού θα δούμε απόψε τον Ολυμπιακό;
Life
| 2016-07-27 21:21:00

Πού θα δούμε απόψε τον Ολυμπιακό;

Πού θα δούμε απόψε τον Ολυμπιακό;

Διαβάστε ποιο κανάλι μεταδίδει το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι των Ερυθρολεύκων με την Χάποελ Μπερ Σεβά, αλλά και που είναι την Πέμπτη ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα.

Σήμερα το βράδυ, στις 21:45, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν απευθείας και αποκλειστικά, τον πρώτο αγώνα των πρωταθλητών Ελλάδας στο πλαίσιο των προκριματικών του UEFA Champions League. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τη Χαποέλ Μπέερ Σεβά και ο αγώνας θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports2 HD.

Από εκεί και πέρα, το βράδυ της Πέμπτης (28/7) στις 21:45 ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενηθεί από την Άλκμααρ στην πρώτη «μάχη» για τον 3ο προκριματικό της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και η μετάδοση της αναμέτρησης θα γίνει από το δεύτερο κανάλι του OTE Sport, όπως ανακοινώθηκε από το συνδρομητικό κανάλι.

Ένα τέταρτο αργότερα, στις 22:00 στην… μάχη θα πέσει και η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει την Σεντ Ετιέν στο «Ζοφρουά Γκισάρ» και η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από Novasports 2.

Θυμίζουμε πως στις 21:00 ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΪΚ, επίσης στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League και η μετάδοση θα γίνει από το OTE Sport 1, όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό.
 

Συνοπτικά, οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των ελληνικών ομάδων:

21:00 Παναθηναϊκός - ΑΪΚ, OTE Sport 1
21:45 Άλκμααρ - ΠΑΣ Γιάννινα, OTE Sport 2
22:00 Σεντ Ετιέν - ΑΕΚ, Novasports 2

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags