Facebook Pixel Ανατροπή με Άκη: Έφαγε 4 μπουνιές μέσα στο κελί! (ΦΩΤΟ)
| 2016-08-04 08:15:00

Ανατροπή με Άκη: Έφαγε 4 μπουνιές μέσα στο κελί! (ΦΩΤΟ)

Ανατροπή με Άκη: Έφαγε 4 μπουνιές μέσα στο κελί! (ΦΩΤΟ)

Μόνο που δεν ήταν ο Βασίλης Στεφανάκος εκείνος που τον χτύπησε...

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του ξυλοδαρμού του Άκη Τσοχατζόπουλου το βράδυ της Πέμπτης στις φυλακές Κορυδαλλού. Η αρχή έγινε με δημοσίευμα του Έθνους, στο οποίο αναφέρονταν πως ο άλλοτε πανίσχυρος υπουργός δέχθηκε άγρια επίθεση από τον βαρυποινίτη, Βασίλη Στεφανάκο.

Ο δικηγόρος του Άκη Τσοχατζόπουλου έχει ήδη διαψεύσει τα περί ξυλοδαρμού, ωστόσο μία μαρτυρία που διαβάζετε αποκλειστικά στο newsit.gr, δίνει στην -έτσι κι αλλιώς μπερδεμένη- υπόθεση μία νέα διάσταση.

"Τον ξυλοκόπησε συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού"

Σύμφωνα με μαρτυρία κρατουμένου που ήταν παρών στο περιστατικό, ο πρώην υπουργός ξυλοκοπήθηκε όχι απο τον Βασίλη Στεφανάκο, αλλά από τον αλβανικής καταγωγής και συνεργό του Χριστόδουλου Ξηρού, Χάρι Κόκα.

Όπως καταγγέλει κρατούμενος και αυτόπτης μάρτυρας στο newsit.gr, ο πρώην υπουργός δέχθηκε αρχικά λεκτική επίθεση και μια σπρωξιά από τον Βασίλη Στεφανάκο.

Λίγη ώρα αργότερα ο 37χρονος, Αλβανός ποινικός, ενοχλημένος από την στάση του Άκη Τσοχατζόπουλου, τον γρονθοκόπησε τέσσερις φορές χωρίς, ωστόσο, το θύμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών.

"Φοβηθήκαμε όλοι και κλείστηκαμε στα κελιά μας. Το ίδιο και οι πρωταγωνιστές του περιστατικού", τονίζει ο κρατούμενος και αποκαλύπτει πως στο συμβάν ήταν παρών και ένας δικηγόρος.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags