Facebook Pixel Επιστροφή-έκπληξη; Στην Ελλάδα για Ολυμπιακό ο...
| 2016-08-31 09:45:00

Επιστροφή-έκπληξη; Στην Ελλάδα για Ολυμπιακό ο...

Επιστροφή-έκπληξη; Στην Ελλάδα για Ολυμπιακό ο...

O Ολυμπιακός ψάχνει για μπαρουτοκαπνισμένο αμυντικό και το σενάριο που υπάρχει στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού είναι όλα τα λεφτά!

Έντονη είναι η κινητικότητα που υπάρχει στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες, καθώς είναι δεδομένο ότι οι Πειραιώτες ψάχνονται για να κάνουν πολλές μεταγραφές στο φινάλε της περιόδου...

Έμπειροι ρεπόρτερ της ομάδας, κάνουν λόγο ακόμα και για διψήφιο αριθμό ελεύσεων και αποχωρήσεων, ακόμα αν βρισκόμαστε κυριολεκτικά στο παρά πέντε της μεταγραφικής περιόδου.

Με αποτέλεσμα να είναι πολλά τα σενάρια που έχουν δημιουργηθεί και αφορούν τους Πειραιώτες, αν και κάποια από αυτά παρουσιάζουν έξτρα ενδιαφέρον!

Με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να βρίσκεται στο ρεπορτάζ του συλλόγου, ως υποψήφιος για να φορέσει ξανά τη φανέλα του συλλόγου!

Δημοσίευμα του Γαύρου αναφέρει ότι ο Αβράμης συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό (όπως και οι Τοροσίδης - Κονέ) και στην περίπτωσή του δίνει έξτρα ενδιαφέρον στο ρεπορτάζ το γεγονός ότι βρίσκεται στην Ελλάδα!

Βέβαια ο Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή που υπάρχει στο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας... Αλλά, όπως και να το κάνουμε, η απόφαση να έρθει στην Ελλάδα σε αυτή τη διακοπή, που δεν είναι και γειτονικός προορισμός, ήταν ο λόγος που έκανε το σενάριο να φουντώσει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags