Facebook Pixel Απίστευτος Μπέντο στην προπόνηση πριν τη Λάρισα!
| 2016-09-26 13:30:00

Απίστευτος Μπέντο στην προπόνηση πριν τη Λάρισα!

Απίστευτος Μπέντο στην προπόνηση πριν τη Λάρισα!

Φοβερά πράγματα από τον Πορτογάλο στην τελευταία συγκέντρωση για το ματς με την ΑΕΛ. Πώς να μη χάσουν μετά οι Ερυθρόλευκοι με κάτω τα χέρια από την ομάδα τού Αναστασιάδη;

Τελικά στο ποδόσφαιρο όλα παίζουν το ρόλο τους. Ο Ολυμπιακός έχασε με κάτω τα χέρια από τη Λάρισα και προφανώς η απογοητευτική εμφάνιση σχεδόν όλων των παικτών του μπορεί να έχει κάποια εξήγηση στην τελευταία προπόνηση των Ερυθρολεύκων, πριν το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Εκεί όπου ο Πάουλο Μπέντο φέρεται να έδωσε εντολή στους παίκτες που θα αγωνίζονταν στο ματς στο "AEL FC Arena" να ακολουθήσουν ...χαλαρό πρόγραμμα για να μη ζοριστούν!

Όπως λέγεται, γυμνάστηκαν μόνο για 40 λεπτά, με τον Πορτογάλο να τους τονίζει ότι πρέπει να είναι ξεκούραστοι για το ευρωπαϊκό παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ!

Ο τεχνικός τού Ολυμπιακού, δηλαδή, υποτίμησε κραυγαλέα την αναμέτρηση με τη Λάρισα, πέρασε στους ποδοσφαιριστές του το μήνυμα ότι μπορούν να κερδίσουν το συγκεκριμένο ματς και ...χωρίς προπόνηση, με αποτέλεσμα η ομάδα του να μην παρουσιαστεί καθόλου μάχιμη στο"AEL FC Arena".

Μάλιστα, ο Πορτογάλος είπε ακόμα στους παίκτες του ότι θα ακολουθήσουν και τις επόμενες μέρες συντηρητικό πρόγραμμα στου Ρέντη, καθώς μετά τον ΑΠΟΕΛ ακολουθεί και το ντέρμπι με την ΑΕΚ, η οποία θα πάει στο Καραϊσκάκη πιο ξεκούραστη, μιας και δε θα έχει ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Το γεγονός ότι ο Πάουλο Μπέντο αποφάσισε να δώσει βαρύτητα στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ φάνηκε κι από το γεγονός ότι έδωσε εντολή η ομάδα να πάει στη Λάρισα με πτήση τσάρτερ, προκειμένου να αποφευχθεί το ταξίδι οδικώς και να μην ταλαιπωρηθούν οι ποδοσφαιριστές του ενόψει του επόμενου αγώνα.

Βέβαια, μετά το στραπάτσο απέναντι στην ομάδα τού Άγγελου Αναστασιάδη και τη σκληρή κριτική που δέχεται τις τελευταίες ώρες ο Πορτογάλος, ακόμα και από Μέσα που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό, θα "αναγκαστεί" να ...αναθεωρήσει τις απόψεις του και προφανώς θα ...τραβήξει πλέον τα γκέμια στις προπονήσεις για να παρουσιαστούν οι παίκτες του πιο έτοιμοι στα επόμενα δύο εξαιρετικά κρίσιμα παιχνίδια.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags