Facebook Pixel Παίκτης του ΠΑΟ έφυγε από την ομάδα λόγω κουρέματος!
| 2016-11-08 17:16:00

Παίκτης του ΠΑΟ έφυγε από την ομάδα λόγω κουρέματος!

Παίκτης του ΠΑΟ έφυγε από την ομάδα λόγω κουρέματος!

Το αποκάλυψε ο ίδιος με δηλώσεις του!

Ο λόγος για τον Αρκάντιους Μάλαρτζ, ο οποίος μίλησε για την περίοδο που ήταν στον Παναθηναϊκό, λέγοντας ότι ο τότε τεχνικός της ομάδας, Χενκ Τεν Κάτε, δεν τον ήθελε επειδή είχε περίεργο κούρεμα!

«Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην οποία αγωνίστηκα. Είχα όμως πρόβλημα με τον κόουτς (σ.σ.: Τεν Κάτε) και έπρεπε να φύγω. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δεν είχα μάνατζερ, ούτε έχω. Ήμουν μόνος μου. Εάν είχα ατζέντη ίσως πίεζε καταστάσεις και βοηθούσε γιατί είχα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Για μένα ήταν σημαντικό να παίζω.

Μίλησα με τον πρόεδρο και πήγα δανεικός στον ΟΦΗ. Επέστρεψα, αλλά δεν άλλαξε κάτι και έτσι συνέχισα στη Λάρισα. Προς θεού δεν λέω πως κάποιος φταίει. Είμαι χαρούμενος τώρα που παίζω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ευτυχώς ο Θεός βλέπει και με βοήθησε.

Ναι, ο Τεν Κάτε είχε πρόβλημα με το κούρεμα μου, επειδή είχα μοικάνα. Αυτό όμως είναι το στίλ μου. Μου είπε άνθρωπος της ομάδας πως έλεγε ο Τεν Κάτε πως δεν ήθελε τσίρκο στην ομάδα. Γελάω με όλα αυτά. Το σημαντικότερο είναι η προπόνηση και η σκληρή δουλειά, όπου τα έδινα όλα. Είπα τότε αν είναι πρόβλημα το μαλλί μου να κουρευτώ όπως και έκανα ξυρίζοντας τα μαλλιά μου στο ξεκίνημα της προετοιμασίας αν θυμάσαι», δήλωσε μεταξύ άλλων στο gazzetta.gr.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags