Facebook Pixel Μοιρασιά στην Τρίπολη, μαντάρα τα έκανε ο Κύζας!
| 2016-11-26 20:15:00

Μοιρασιά στην Τρίπολη, μαντάρα τα έκανε ο Κύζας!

Μοιρασιά στην Τρίπολη, μαντάρα τα έκανε ο Κύζας!

Τι κι αν έπαιζε με δέκα παίκτες από το 16'; Η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) μέσα στην δύσκολη έδρα του Αστέρα. Άνω - κάτω τα έκανε ο Κύζας και στα δύο πέναλτι της αναμέτρησης.

Οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα στην Τρίπολη, ωστόσο δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους μένοντας στο 1-1 με την ΑΕΛ του Αλέξη Κούγια.

Στο 16' ο Γιοβάνοβιτς είδε λανθασμένα την κόκκινη κάρτα σε ένα πέναλτι που σωστά υπέδειξε ο διαιτητής Κύζας, κι έτσι έγινε το 1-0 για τους γηπεδούχους με σκόρερ τον Ιωαννίδη.

Παρόλα αυτά η Λάρισα δεν τα παράτησε και παρότι γλίτωσε πολλές φορές το δεύτερο γκολ, έφτασε στην ισοφάριση με τον ίδιο τρόπο που έμεινε πίσω στο σκορ.

Ο Κύζας έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι, κάνοντας δεύτερο σημαντικό λάθος στο ματς και ο Ναζλίδης το μετέτρψε σε γκολ στο 77', δίνοντας πολύτιμο βαθμό στην ΑΕΛ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας (Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ιγκόρ, Χαμντανί, Μπέρτος, Γιαννούλης, Δημούτσος, Τσουκαλάς (81' Στανισάβλιεβιτς), Τσιλιανίδης (62' Μάσα), Καλτσάς, Φερνάντες (68' Ιγκλέσιας), Ιωαννίδης.

ΑΕΛ (Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Μονιάκης, Ρέντζας (65' Κάπος), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Αναστασόπουλος, Φάτιον, Αβραάμ (31' Ντέλετιτς), Ναζλίδης, Ναβάρο, Μαρουκάκης (46' Ντοντό).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags