Facebook Pixel Είμαστε σοβαροί; Βρε Σβαινστάιγκερ δεν έρχεσαι στην Ελλάδα να παίξεις καλύτερα!
Ποδόσφαιρο
| 2016-11-28 14:28:00

Είμαστε σοβαροί; Βρε Σβαινστάιγκερ δεν έρχεσαι στην Ελλάδα να παίξεις καλύτερα!

Είμαστε σοβαροί; Βρε Σβαινστάιγκερ δεν έρχεσαι στην Ελλάδα να παίξεις καλύτερα!

Ξέρετε ποια ομάδα έχει εκφράσει ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του;

Ο προπονητής της Σάντος, Ντοριβάλ Τζούνιορ παραδέχθηκε ότι συζητά με το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου της Βραζιλίας, για τη δυνατότητα απόκτησης του μέσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάστιαν Σβαινστάιγκερ.

Μετά 18 εμφανίσεις στην Premier League την περασμένη σεζόν, ο 32χρονος Γερμανός δεν έχει αγωνιστεί την τρέχουσα περίοδο, μετά την άφιξη του Ζοζέ Μουρίνιο στην θέση του Λουίς Φαν Γκάαλ.

«Τους είπα ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα μεγάλο όνομα από το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ή τουλάχιστον να του το προτείνουμε να έρθει,» ανέφερε ο Ντοριβάλ , μετά την χθεσινή ήττα (2-0) από την Φλαμένγκο. «Ήταν απλά μια σύσταση ... δεν θα μας βλάψει για να δοκιμάσουμε. Εμείς δεν μιλάμε μόνο για τον Σβαινστάιγκερ αλλά και άλλους παίκτες. Ένας παίκτης σαν αυτόν, προφανώς, μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας, αρκεί να έρθει με όρεξη».

Ο Σβαινστάιγκερ προπονείται με τους αναπληρωματικούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά συμπεριλήφθηκε στην ομάδα για την χθεσινή αναμέτρηση (1-1) με την Γουέστ Χαμ.

Ο πρώην αρχηγός της Γερμανίας, ο οποίος κέρδισε οκτώ τίτλους στην Bundesliga και το Champions League 2012/13 με την Μπάγερν, δήλωσε τον Αύγουστο ότι δεν θα ενταχθεί άλλη ομάδα στην Ευρώπη, αν φύγει από την Γιουνάιτεντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags