Facebook Pixel Το νέο Seat Leon θα αποτελέσει βασικός πυλώνας της εταιρείας
Άλλα Σπορ
| 2017-03-16 09:55:00

Το νέο Seat Leon θα αποτελέσει βασικός πυλώνας της εταιρείας

Το νέο Seat Leon θα αποτελέσει βασικός πυλώνας της εταιρείας

Το νέο Leon αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους τρεις βασικούς πυλώνες της μάρκας, καθώς διαθέτει όλα τα απαραίτητα συστατικά της επιτυχίας.

Η άνεση, η προηγμένη τεχνολογία, η υψηλή ποιότητα, η μοντέρνα σχεδίαση, ο δυναμισμός και η λειτουργικότητα είναι τα στοιχεία που θα ?απογειώσουν? τις πωλήσεις και θα το κάνουν ως μια από τις πληρέστερες επιλογές της κατηγορίας C.

«Με το νέο Seat Leon θέλουμε να συνεχίσουμε την ιστορία της επιτυχίας του πιο εμβληματικού μοντέλου της εταιρείας με την ενσωμάτωση περισσότερης τεχνολογίας στα συστήματα υποβοήθησης, ασφάλειας και φυσικά στη συνδεσιμότητα», δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας, Ματθίας Ραμπε.
Εξωτερικά αίσθηση προκαλούν οι σχεδιαστικές γραμμές και ο νέος προφυλακτήρας που του δίνει περισσότερο όγκο. Η βελτίωση των εξωτερικών προβολέων, ειδικά στις εκδόσεις με φώτα Full-LED, τεχνολογία που ανταποκρίνονται ακόμα και στις χειρότερες καιρικές συνθήκες. Η τεχνολογία LED έχει χρησιμοποιηθεί επίσης για πρώτη φορά και στα φώτα ομίχλης του νέου Leon.

Εσωτερικά, η ποιοτική ανανέωση του Leon περιλαμβάνει την υιοθέτηση ηλεκτρικού χειρόφρενου καθώς και φωτισμό καμπίνας LED, η ένταση του οποίου ρυθμίζεται από την, επίσης νέα, οθόνη αφής 8 ιντσών. Το μοντέλο διαθέτει μια σειρά από τεχνολογικά βοηθήματα, όπως το Traffic Jam Assist που λειτουργεί σε συνθήκες έντονης κυκλοφορίας και την κάνει πιο υποφερτή για τον οδηγό. Χάρη στη συνδυαστική λειτουργία του Lane Assist και ACC, σε συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης και μικρές ταχύτητες κίνησης, το νέο Leon επιταχύνει και φρενάρει αυτόματα μέσα στα όρια του συστήματος.

Μία ακόμη πρόσθετη λειτουργία είναι το ελεγχόμενο από ραντάρ Adaptive Cruise Control που διατηρεί σταθερή ταχύτητα και απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Επίσης το Pedestrian Protection System αναγνωρίζει τα οχήματα και τους πεζούς.

Η γκάμα κινητήρων του νέου Leon ικανοποιεί ένα ευρύ φάσμα αναγκών και περιλαμβάνει εκδόσεις diesel, βενζίνης και CNG. Η γκάμα κινητήρων πετρελαίου περιλαμβάνει τον αναβαθμισμένο 1.6 TDI που αποδίδει 115 ίππους, ενώ οι πετρελαιοκινητήρες ξεκινούν από τον 1.6 TDI 90 ίππους και φτάνουν έως τον κορυφαίο 2.0 TDI 184 ίππους.

Στους κινητήρες βενζίνης το εύρος ισχύος κυμαίνεται από 86 έως 300 ίππους για την έκδοση Cupra. O γνωστός τρικύλινδρος 1λιτρος TSI 115 ίππους προσφέρεται πλέον στην τελευταία του εκδοχή και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG.

Όσον αφορά τα κιβώτια ταχυτήτων, η γκάμα περιλαμβάνει 5-τάχυτα ή 6-τάχυτα χειροκίνητα κιβώτια, καθώς και το κορυφαίο, διπλού συμπλέκτη DSG με έξι ή επτά ταχύτητες.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags