Facebook Pixel Έξαλλοι στον ΠΑΟ με τον παικταρά: Τον «τελειώνουν» για μια δήλωση; - Ιδού η πρώτη μεταγραφή του Λύμπε!
| 2017-06-14 12:45:00

Έξαλλοι στον ΠΑΟ με τον παικταρά: Τον «τελειώνουν» για μια δήλωση; - Ιδού η πρώτη μεταγραφή του Λύμπε!

Έξαλλοι στον ΠΑΟ με τον παικταρά: Τον «τελειώνουν» για μια δήλωση; - Ιδού η πρώτη μεταγραφή του Λύμπε!

Ποιος είπε τι και εκνεύρισε τους Πράσινους; Πώς μπορεί δυο ατάκες να φέρουν απρόσμενες εξελίξεις; Τι ετοιμάζει ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού; Διάβασε όλες τις απαντήσεις...

Oι χθεσινές δηλώσεις του Μασούντ σχετικά με το μέλλον του δεν ακούστηκαν καθόλου καλά στον Παναθηναϊκό.

Το γεγονός ότι ο Ιρανός άσος αποκάλυψε δημόσια πως "έχω πρόταση από τον Παναθηναϊκό, αλλά συζητάω και  με τον Πανιώνιο γιατί περνάω καλά εδώ", δεν άρεσε στους Πράσινους, σε βαθμό, μάλιστα, που κάποιοι να θεωρούν ότι η συγκεκριμένη τοποθέτηση μπορεί να "χαλάσει" και τη μεταγραφή του παίκτη στο Τριφύλλι.

Από την άποψη ότι ο Μασούντ όχι μόνο μίλησε ανοιχτά για προσφορά που έχει στα χέρια του από τον Παναθηναϊκό, αλλά άφησε στο "κόλπο" και τον Πανιώνιο, παίζοντας ξεκάθαρα ένα παιχνίδι τακτικής για δικό του όφελος.

Όπως και να έχει, όμως, κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτος σχετικά με το αν ο Ιρανός "σβήστηκε" οριστικά από την "πράσινη" λίστα μετά τις σχετικές δηλώσεις, ειδικά από τη στιγμή που ο παίκτης παραμένει διακαής πόθος του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ωστόσο, δεν αποκλείεται η περίπτωσή του να χάσει έδαφος και να μείνει πίσω, μιας και στο Τριφύλλι θεώρησαν unfair την κίνηση του παίκτη.

Την ίδια στιγμή, δεν προκύπτει προς το παρόν αισιοδοξία για την ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφής για το καλοκαίρι, όπως κυκλοφόρησε στο ρεπορτάζ. Αν όντως στον Παναθηναϊκό είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν κάποια κίνηση, αυτή θα αφορά πιθανότητα την απόκτηση, με κανονική μεταγραφή, του Βίκτωρα Κλωναρίδη, αλλά κι αυτή η περίπτωση, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, μόνο εύκολη δεν είναι, μιας και η Λανς ζητάει αρκετά χρήματα για την πώληση του Έλληνα άσου.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχε προχωρήσει μία περίπτωση παίκτη, αλλά αφορά για μεταγραφή που θα συμπληρώσει το ρόστερ και όχι πρώτη επιλογή. Πρόκειται για τον αριστερό μπακ που θα αποτελέσει το μπακ απ του Νίκλας Χουλτ. Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού λέγεται πως έχει έτοιμη μια περίπτωση και σύντομα θα γίνει γνωστό για ποιον πρόκειται.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags