Facebook Pixel Σύνθημα για φουλ επίθεση και... αποκάλυψη για Ολυμπιακό από τον Τζούκιτς!
| 2017-08-01 19:41:00

Σύνθημα για φουλ επίθεση και... αποκάλυψη για Ολυμπιακό από τον Τζούκιτς!

Σύνθημα για φουλ επίθεση και... αποκάλυψη για Ολυμπιακό από τον Τζούκιτς!

Ο τεχνικός της Παρτιζάν επανέλαβε στη συνέντευξη Τύπου για το ματς στον Πειραιά ότι θα κατεβάσει την ομάδα του με επιθετική φιλοσοφία και προέβη σε μια αποκάλυψη για την ελληνική ομάδα!

Όπως έχει πει πολλάκις ήδη, ο Μίροσλαβ Τζούκιτς ξεκαθάρισε ότι η Παρτιζάν θα μπει από την αρχή με επιθετική λογική στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για να διεκδικήσει την πρόκριση.

Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός παραδέχθηκε ότι στις αρχές του καλοκαιριού είχε επαφές με τον Ολυμπιακό για να αναλάβει τον πάγκο του!

Διαβάστε τις δηλώσεις του Μίροσλαβ Τζούκιτς:

Για την ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Θέλω να σας απευθύνω ένα καλωσόρισμα. Εμείς ερχόμαστε με ένα μειονέκτημα εδώ από το σκορ στο Βελιγράδι. Θέλουμε να δείξουμε πως μπορούμε να παλέψουμε και να κερδίσουμε».

Για το πρώτο ματς στο Βελιγράδι: «Σίγουρα στο πρώτο ματς εμείς κάναμε κάποια λάθη και σίγουρα ο Ολυμπιακός μας τιμώρησε για αυτά τα λάθη».

Για το εάν σκοπεύει να παίξει επιθετικά από την αρχή:

«Ναι όντως από την αρχή θα είμαστε επιθετικοί και να κυριαρχήσουμε. Έτσι να νικήσουμε. Θα παίξουμε όπως και στο Βελιγράδι».

Για το αν υπήρχαν επαφές με τον Ολυμπιακό για να αναλάβει τον πάγκο των «ερυθρόλευκων»:

«Υπήρξαν όντως επαφές με Ολυμπιακό αλλά δεν προχώρησε ένα τέτοιο πλάνο. Είμαι στην Παρτιζάν και θα κάνω τα πάντα για να περάσει η ομάδα στην επόμενη φάση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags