Facebook Pixel Αυτή είναι η off road έκδοση του Opel Insignia
Άλλα Σπορ
| 2017-08-03 15:12:00

Αυτή είναι η off road έκδοση του Opel Insignia

Αυτή είναι η off road έκδοση του Opel Insignia

Η γερμανική εταιρεία δέχεται ήδη παραγγελίες για την off road έκδοση του νέου Opel Insignia Grand Sport. Δείτε όλες τις πληροφορίες γύρω από το γερμανικό μοντέλο.

Το Οpel Insignia Country Tourer θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην επερχόμενη έκθεση της Φρανκφούρτης και αμέσως μετά θα ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα στην ευρωπαϊκή αγορά. Η γερμανική φίρμα ήδη δέχεται παραγγελίες και η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στα 34.885 ευρώ. Η τετρακίνηση είναι Haldex και ταυτόχρονα υιοθετεί torque vectoring στο στάνταρ εξοπλισμό.

Στην πράξη τώρα, επιστρατεύει δύο πολύδισκους ηλεκτρικά ελεγχόμενους συμπλέκτες, οι οποίοι δύναται να στείλουν μέχρι και το 64% στον πίσω άξονα. Oι off road δυνατότητες ενισχύονται από την κατά 25 mm μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, αλλά και τα περιφερειακά προστατευτικά πλαστικά. Το Country Tourer περιλαμβάνει και το σύστημα FlexRide με τα τρία διαθέσιμα προγράμματα λειτουργίας (Standard, Sport και Tour). Το συγκεκριμένο σύστημα αντλεί πληροφορίες από τα τεκταινόμενα στον δρόμο, 500 φορές το sec και προσαρμόζεται ανάλογα με την ρύθμιση που έχει επιλέξει ο οδηγός.

Τέλος, ως προς την γκάμα των μηχανικών συνόλων του τετρακίνητου αυτοκινήτου, αυτή περιλαμβάνει ένα 2λιτρο τούρμπο βενζίνης μοτέρ με 260 ίππους και ένα ντίζελ ίδιας χωρητικότητας με 170 άλογα (υπάρχει και προσθιοκίνητη έκδοση με 1,5 τούρμπο στα 165 άλογα).

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags