Facebook Pixel Αυτό είναι το πιο τραγικό πρόβλημα του ΠΑΟ, προκαλούν με Ουζουνίδη - Ήμαρτον για Ρέτσο
| 2017-08-28 15:00:00

Αυτό είναι το πιο τραγικό πρόβλημα του ΠΑΟ, προκαλούν με Ουζουνίδη - Ήμαρτον για Ρέτσο

Sportdog Team
Αυτό είναι το πιο τραγικό πρόβλημα του ΠΑΟ, προκαλούν με Ουζουνίδη - Ήμαρτον για Ρέτσο

Άπαιχτος Γιώργος Γεωργίου, γράφει για το... ξεπουπούλιασμα του κόουτς του Παναθηναϊκού και εκφράζει μία απορία για τον στόπερ των «ερυθρολεύκων».

Ωραία συντηρήθηκε μέχρι τώρα ο μύθος του Ουζουνίδη. Μετά όμως τη χθεσινή, πάλι τραγική, εμφάνιση του Παναθηναϊκού, πάρτον κάτω τον Μαρίνο. Μάλλον άρχισε το ξεπουπούλιασμα και η απομυθοποίησή του.

Έτσι είναι. Για πολλοστή συνεχόμενη φορά παρουσίασε χθες η ομάδα την ίδια ανυπόληπτη εικόνα. Εντάξει, όλοι βλέπουμε ότι έχει ελάχιστους ποιοτικούς παίκτες και πολλούς μέτριους έως κακούς. Ναι, αλλά το μεγαλύτερο κακό είναι ότι δεν βγάζουν κανέναν αυτοματισμό στο παιχνίδι τους.

Τι διάολο δουλειά γίνεται στις καθημερινές προπονήσεις; Πάνω τα χεράκια και κάτω τα χεράκια; Ακόμα να μάθουν να αλλάζουν 2-3 πάσες της προκοπής μεταξύ τους; Το δίνω-φεύγω δεν το ξέρουνε; Και γιατί δεν τους το μαθαίνει ο Μαρίνος;

Υπάρχει, όμως, και κάτι ακόμα εξίσου τραγικό. Η φυσική τους κατάσταση!!! Ρε, τι πράγμα είναι αυτό; Μετά το 60'-65' αδειάζουν τελείως από δυνάμεις και είναι σαν σέρνουν το κουφάρι τους. Δηλαδή ο Ουζουνίδης είναι ανεύθυνος γι' αυτό; Μόνο ο γυμναστής είναι υπεύθυνος και όχι ο προπονητής;

Συμπέρασμα: Όχι, δεν βγάζω άχρηστο τον Ουζουνίδη, αλλά αυτή η διαφήμιση και η μυθοποίηση που του κάνουν τόσο καιρό είναι αστήριχτη και προκλητική.

Το ίδιο ακριβώς κάνουν και με τον Ρέτσο. Σεντερμπάκαρα τον ανεβάζουνε, σεντερμπακάρα τον κατεβάζουνε. Και ρωτάω: πότε έπαιξε μεγάλη μπάλα αυτό το παιδί και δίνουν 20 εκατ. για τη μεταγραφή του; Εξελίξιμος βέβαια είναι αλλά, εδώ τον έχουν Σιρέα κα Μπαρέζι. Ήμαρτον!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πάνω από 8 εκ. για Ζέκα, έτοιμος ο διάδοχος - Τόσα δίνει ο ΠΑΟ για τριπλό "χτύπημα"!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags