Facebook Pixel Sportdog.gr | Το Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα και ο διαιτητής που σχολίασε ο Μουρίνιο!
| 2017-10-29 18:33:00

Το Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα και ο διαιτητής που σχολίασε ο Μουρίνιο!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Το Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα και  ο διαιτητής που σχολίασε ο Μουρίνιο!

Ποια ιστορία ακολουθεί τον ρέφερι της αναμέτρησης της Τρίτης;

Ο Ολυμπιακός έχει άλλη μία πολύ δύσκολη αποστολή για το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού φιλοξενεί την Τρίτη τη Μπαρτσελόνα για την 4η αγωνιστική των ομίλων. Στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των ομίλων, όπως σας ενημέρωσε το sportdog.gr ορίστηκε να διευθύνει ο Άντονι Τέιλορ.

Ο 39χρονος Άγγλος δεν έχει σφυρίξει ποτέ του σε παιχνίδι του Ολυμπιακού ή της Μπαρτσελόνα, πρόκειται όμως για καλό διατητή, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο, είχε σφυρίξει στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, μεταξύ της Άρσεναλ και της Τσέλσι. Πέρσι όμως, παρά τις καλές περγαμηνές του, είχε γίνει μεγάλο θέμα συζήτησης στο νησί ο ορισμός του σε ένα μεγάλο ντέρμπι.

Ο Τέιλορ είχε τοποθετηθεί να διευθύνει, τον Οκτώβριο του 2016, την αναμέτρηση Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πρώτο ντέρμπι του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο των «κόκκινων διάβολων». Το γεγονός, ότι η Αγγλική Ομοσπονδία όρισε τον Τέιλορ δεν άρεσε καθόλου στην ομάδα του Μέισερσαϊτ.

Βλέπετε ο Τέιλορ μένει 6,2 μίλια μακριά από το Ολντ Τράφορντ και στη Λίβερπουλ θεώρησαν ότι δεν θα είναι αμερόληπτος στη διαιτησία του. Το 2013 οι «κόκκινοι» είχαν ξαναδιαμαρτυρηθεί, μετά την ήττα με 2-1 από τη Σίτι, όταν ο τότε προπονητής της, Μπρένταν Ρότζερς, είχε δηλώσει «ελπίζω να μην έχουμε ξανά κανένα διαιτητή από το Μεγάλο Μάντσεστερ σε παιχνίδι της Λίβερπουλ με ομάδα της συγκεκριμένης πόλης».

Μάλιστα ο Μουρίνιο στις δηλώσεις του πριν το μεγάλο ντέρμπι είχε αμφιβολίες για τη διαιτησία του 39χρονου. «Πιστεύω, ότι ο κύριος Τέιλορ είναι πολύ καλός διαιτητής, αλλά θεωρώ, ότι θα δεχτεί μεγάλη πίεση και αισθάνομαι, ότι θα είναι δύσκολο για αυτόν να αποδώσει πολύ καλά», είχε πει.

Για την ιστορία, Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, μοιράστηκαν βαθμούς και έτσι έφυγαν ευχαριστημένοι και οι δύο από το ντέρμπι. Για να δούμε πόσο ικανοποιημένοι θα φύγουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού την Τρίτη μετά τη Μπαρτσελόνα, μία αναμέτρηση το αποτέλεσμα της οποίας δεδομένα δεν μπορεί να κρίνει κανείς διαιτητής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags