Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ξέρει καλύτερα από τον καθένα την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, καθώς είναι ο μοναδικός που τους βλέπει στις προπονήσεις κάθε μέρα. Για αυτό και χθες πρόβαρε στο χορτάρι τη σημερινή 11άδα...

Φαίνεται λοιπόν ότι έχει αποφασίσει οριστικά να παίξει με τον Μποτία στην άμυνα, αφήνοντας στην άκρη τα σενάρια που ήθελαν τον Μιλιβόγιεβιτς ή τον Εντινγκά να παίρνουν τη θέση του.

Ο Μίτσελ αποφάσισε να αγωνιστεί με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια και τους Ομάρ, Μποτία, Αμπιντάλ και Μαζουάκου στην άμυνα. Ο Μιλιβόγιεβιτς θα αγωνιστεί σαν στόπερ μπροστά από την άμυνα και αριστερά του (και λίγο πιο μπροστά) ο Κασάμι. Που θα βοηθάει τόσο αμυντικά όσο, φυσικά και επιθετικά!

Κι εδώ είναι το τρικ: Ο Μανιάτης δεν θα είναι ένα καθαρό αμυντικό χαφ, αλλά θα παίξει λίγο πιο μπροστά από τους Μιλιβόγιεβιτς και Κασάμι, προκειμένου να βοηθάει να γεμίσει το κέντρο, αλλά και για να έχει το νου του στα δεξιά και να δίνει βοήθειες στον Ομάρ!

Ο Αφελάι με τον Τσόρι θα έχουν τον ρόλο τους πίσω από τον Μήτρογλου και στις πτέρυγες και, φυσικά, ο Μητρογκόλ θα είναι στη γραμμή κρούσης!

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Εντινγκά, Σαλίνο και Σιόβας.

** ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός θα το καρφώσει απόψε!