Facebook Pixel Έξαλλος ο Άγγελος... τελειώνει παίκτες!
| 2014-12-12 01:28:00

Έξαλλος ο Άγγελος... τελειώνει παίκτες!

Έξαλλος ο Άγγελος... τελειώνει παίκτες!

Πολύ εκνευρισμένος ο Αναστασιάδης με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, τους «φωτογράφισε» και είπε θα «λάβω δραστικά μέτρα»!

Έξαλλος ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά την ήττα – αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Γκινγκάμπ και στις δηλώσεις του εξήγησε πως οι ξεκούραστοι ποδοσφαιριστές περίμεναν από τους κουρασμένους να τραβήξουν την ομάδα...

Ο Μακεδόνας τεχνικός δεν θέλησε να πει συγκεκριμένα ονόματα, τόνισε πως ο κόσμος καταλαβαίνει για ποιους μιλάει και προανήγγειλε «δραστικά μέτρα»!

«Εμεις δίνουμε συνεχόμενα παιχνίδια σε βαριά γήπεδα, δεν είχαμε την πολυτέλεια να βοηθηθούμε από τα παιδιά που μπήκαν μέσα ξεκούραστα. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα που έχω. Είμαι πολύ στενοχωρημένος και εκνευρισμένος. Δεν μπορούν οι ίδιοι και οι ίδιοι να ματώνουν και να σκοτώνονται και αυτοί που μπαίνουν μέσα να βγαίνουν ατσαλάκωτοι», τόνισε χαρακτηριστικά στις πρώτες του δηλώσεις στη Nova.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και μιλώντας στον ΑΝΤ1 για το ίδιο θέμα: «Είμαι στενοχωρημένος και απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας. Οι φρέσκοι που ερχόντουσαν να βοηθήσουν, αυτοί περίμεναν από τους κουρασμένους, που τραβάνε το κουπί, να τους βοηθήσουν! Είμαι πολύ εκνευρισμένος με αυτούς και θα λάβω μέτρα πολύ αυστηρά γι' αυτούς».

** ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ! ΧΩΡΙΣ εσώρουχο; - Καυτή κυρία κέρασε... μύδι!

Στις υπόλοιπες πρώτες δηλώσεις του, ανέφερε: «Εμείς σήμερα κάναμε πολύ κακό παιχνίδι. Κάναμε πάρα πολλά λάθη στην άμυνα, λάθος μεταβιβάσεις, ήταν επόμενο να χάσουμε από μια ομάδα που μας έβαλε στο πρώτο στημένο γκολ, ανέβασε την ψυχολογία της. Εμείς ισοφαρίσαμε, αλλά εκτός από τη φάση με το δοκάρι, δεν ήμασταν... Μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα το ματς, να ηρεμήσουμε. Δεν δικαιούμασταν να περάσουμε εμείς σήμερα. Ήμασταν σε πολύ άσχημη μέρα πάρα πολλά παιδιά, όσον αφορά την ηρεμία, υπήρχε πάρα πολλή νευρικότητα, λάθος μεταβιβάσεις, όχι καθαρό μυαλό.

Μπορούσαμε να προκριθούμε, αυτή η ομάδα συνολικά δεν ήταν καλύτερη από μας.

Επρεπε να είμαστε εμείς τόσο κακοί για να περάσουν. Αλλα για να γίνει αυτό σημαίνει ότι κάτι άλλο καλό θα γίνει για μας. Θέλαμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να το κάνει αυτό. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, σήμερα κάναμε ένα πάρα πολύ κακό παιχνίδι.

Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια συνολικά στον όμιλο. Πήραμε ισοπαλία στην Φιορεντίνα, κάναμε νίκη στα δύο παιχνίδια με την Μινσκ. Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ για τα αποτελέσματα. Την Ευρώπη την κλωτσήσαμε εδώ μέσα και αυτό είναι το χειρότερο.

Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε σε αυτόν τον κόσμο είναι ότι θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να τους κάνουμε χαρούμενους. Ετσι ήθελε να γίνει, αν γινόταν γκολ το δοκάρι, θα είχαμε διαχειριστεί αλλιώς το παιχνίδι, θα ήταν αλλιώς τα δεδομένα.

Ελπίζω στο τέλος να πούμε ότι ήταν καλό αυτό που έγινε, αλλά τώρα δεν μπορούμε να το πούμε. Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags