Facebook Pixel Η ατάκα Κάτσε για ΠΑΟΚ, που θα συζητηθεί!
| 2014-12-20 14:00:00

Η ατάκα Κάτσε για ΠΑΟΚ, που θα συζητηθεί!

Η ατάκα Κάτσε για ΠΑΟΚ, που θα συζητηθεί!

ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ σε δηλώσεις του ο νεαρός άσος για την κούραση στον Δικέφαλο!

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι το προβλήμα του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, λίγο πριν το φίνις των γιορτών που επιβάλλεται να βρει τον Δικέφαλο στην κορυφή της βαθμολογίας αν θέλει να πάρει το πρωτάθλημα, είναι η κούραση.

Κάτι που ποτέ πριν δεν είχε ειπωθεί από επίσημα χείλη, αλλά ήταν γεγονός λόγω των πολλών αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Αυτό, το αυτονόητο δηλαδή, ήρθε να το κάνει για πρώτη φορά ο Κάτσε, σε δηλώσεις του με αφορμή τη βράβευσή του ως MVP της 14ης αγωνιστικής:

"Εμένα με ενδιαφέρει να βοηθάω κάθε χρόνο την ομάδα όσο μπορώ και όσο γίνεται. Πιστεύω ότι η εικόνα μας οφείλεται στην κούραση. Παίζουμε συνέχεια Τετάρτη-Κυριακή και σίγουρα και όταν μία ομάδα εχει συνεχόμενα ματς, έρχονται κούραση, τραυματισμοί και τιμωρίες. Γι' αυτό υπάρχουν αυτά τα αποτελέσματα".

** ΣΑΛΟΣ! Η πρώην του Κασιδιάρη, στα τέσσερα! (κλικ με δική σας ευθύνη)

Για τα γκολ που δέχεται η ομάδα του: "Φάγαμε πολλά γκολ, είναι αλήθεια. Τα περισσότερα ήταν από δικά μας λάθη, τρώμε αντεπιθέσεις κι έτσι έρχονται εύκολα γκολ. Πιστεύω ότι αυτό φταίει".

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: "Αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, το τελευταίο για φέτος και πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να κατακτήσουμε τη νίκη και να παραμείνουμε πρώτοι. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομαδα είναι πρώτη και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να παραμείνει ψηλά".

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: "Αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη, είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία μας στο πρωτάθλημα. Πλέον, έχουμε δύο στόχους το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και πρέπει να αφοσιωθούμε σε αυτούς".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags