Facebook Pixel Καρυδάτος!
| 2015-01-14 22:28:00

Καρυδάτος!

Καρυδάτος!

Τεράστια νίκη με ανατροπή και 10 παίκτες για τον ΠΑΟΚ στην Καλλονή με 2-1. Δύο τέρματα ο Περέιρα, αποβλήθηκε σωστά ο Κάτσε, πήρε την ομάδα να φύγει ο Άγγελος. Έχασαν πέναλτι οι Νησιώτες.

Ο ΠΑΟΚ σε ένα ματς με τρομερές συγκινήσεις πήρε τη νίκη με 2-1 στην έδρα της Καλλονής και έμεινε στο -2 από τον Ολυμπιακό. Οι νησιώτες προηγήθηκαν στο 7' με τον Καλτσά και ο Δικέφαλος έμεινε με 10 παίκτες στο 37', όταν ο Κάτσε έβρισε τον διαιτητή. Ο Αναστασιάδης εξοργίστηκε από την απόφαση και πήρε την ομάδα να φύγει, όμως ευτυχώς με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων γύρισαν πίσω και το ματς συνεχίστηκε.

Ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ, γιατί με σόου του Μακ και δύο γκολ του Περέιρα στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε το «διπλό» με 2-1, ενώ ο Ιτάνζ απέκρουσε και πέναλτι στο 82'.


Πιο γρήγορα... δεν γινόταν!

Ο ΠΑΟΚ αν και θα έπρεπε να μπει «γκαζωμένος» στο γήπεδο, μπήκε πολύ χαλαρός και μάλλον... μπερδεμένος από το φουλ επιθετικό σχήμα του Άγγελου Αναστασιάδη. Η Καλλονή χτύπησε γρήγορα και μόλις στο 7ο λεπτό βρέθηκε μπροστά στο σκορ, όταν ο Καλτσάς έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα και απείλησε στο επόμενο λεπτό με τον Μακ, σε μία φάση όπου ζήτησαν πέναλτι οι Θεσσαλονικείς. Μετά το γκολ της Καλλονής, ο Δικέφαλος κυριάρχησε απόλυτα στο γήπεδο, είχε την κατοχή της μπάλας, όχι όμως και τις φάσεις. Η μόνη στιγμή που απείλησε ήταν στο 25', όταν το κοντινό σουτ του Κλάους κόντραρε και έφυγε κόρνερ...

Πήρε την ομάδα να φύγει ο Άγγελος!

Κι ενώ το ματς βρισκόταν σε εξέλιξη, στο 37' έγινε ΧΑΜΟΣ. Ο Μήτσιος λανθασμένα δεν έδωσε ένα φάουλ στον Κάτσε, αυτός διαμαρτυρήθηκε βρίζοντας (πεντακάθαρα φάνηκε στο ριπλέι) τον διαιτητή και σωστά είδε αμέσως την κόκκινη κάρτα. Η φάση αυτή προκάλεσε την έκρηξη του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος σηκώθηκε από τον πάγκο και ζήτησε από τους παίκτες του να φύγουν για τα αποδυτήρια. ΕΥΤΥΧΩΣ όμως με την παρέμβαση του Παπαδόπουλου και το προπονητή τερματοφυλάκων, οι Θεσσαλονικείς γύρισαν πίσω και μετά από λίγα λεπτά το ματς συνεχίστηκε, χωρίς ρυθμό και χωρίς καμία φάση.

Τώρα ναι, ήταν ΠΡΩΤΟΣ μάγκας

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να αφήσουν τον διαιτητή και να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και τελικά έκαναν... θαύματα. Στο 50' μετά από εκτέλεση φάουλ και ασίστ του Κλάους, ο Περέιρα ολομόναχος από κοντά έγραψε το 1-1 και έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση. Ο Δικέφαλος συνέχισε να πιέζει και στο 58' έκανε την ολική ανατροπή, καθώς μετά από τρομερή ενέργεια του Μακ και σέντρα του Σλοβάκου, ο Περέιρα και πάλι σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Τον... ήθελε η Παναγιά!

Ο ΠΑΟΚ παρά τα δύο γκολ και το γεγονός πως ήταν στο γήπεδο με δέκα παίκτες, συνέχισε να παίζει καλύτερα και στο 75' έχασε μεγάλη ευκαιρία για να... καθαρίσει το ματς, όταν ο Περέιρα από σέντρα του Μακ, δεν μπόρεσε να σουτάρει από κοντά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως η Καλλονή βγήκε μπροστά, πίεσε και στο 82' είχε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όταν ο Κωνσταντινίδης ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Χουάνμα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μανούσος, όμως ο Ιτάνζ έπεσε και απέκρουσε. Ο Καμερουνέζος έσωσε άλλες δύο φορές την ομάδα του μέχρι το φινάλε και κράτησε την ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη του ΠΑΟΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags