Facebook Pixel Ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο …ΠΑΟΚ!
| 2015-02-14 16:30:00

Ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο …ΠΑΟΚ!

Ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο …ΠΑΟΚ!

Το τελευταίο άρθρο του Κώστα Νικολακόπουλου. 

Καταλαβαίνετε τι γίνεται;

Η ΑΕΚ βρήκε κι έπαιξε τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, μεταξύ των αγώνων του σε Βέροια (Κυριακή), με Ατρόμητο (Τετάρτη), σε ΠΑΟΚ (Κυριακή), με ΑΕΚ (Τετάρτη), με Εργοτέλη, Σάββατο). Δηλαδή την ώρα που ο Ολυμπιακός έδινε μέσα σε 14 ημέρες πέντε παιχνίδια, εκ των οποίων το ένα ντέρμπι στην Τούμπα, τρεις ημέρες πριν το παιχνίδι του Κυπέλλου.

Τώρα η ΑΕΚ βρίσκει τον Ολυμπιακό για τη ρεβάνς μεταξύ των αγώνων σε Ντνίπρο (Πέμπτη), σε Παναθηναϊκό (Κυριακή), με Ντνίπρο (Πέμπτη, με Αστέρα (Δευτέρα), σε ΑΕΚ (Πέμπτη) και σε Πανθρακικό (Κυριακή)! Δηλαδή την ώρα που ο Ολυμπιακός πρέπει να δώσει μέσα σε 18 ημέρες έξι παιχνίδια!

Και δεν της αρέσει ούτε αυτό, αν κρίνουμε από τα ρεπορτάζ! Θέλει ντε και καλά να γίνει Τετάρτη η ρεβάνς του Κυπέλλου και να αλλάξει ημέρα το παιχνίδι πρωταθλήματος!!! Υποδεικνύουν κιόλας τα ρεπορτάζ πότε πρέπει να γίνει το Ολυμπιακός-Αστέρας!!! Να πάει μία ημέρα πίσω! Πάλι καλά που δεν υποδεικνύουν και στην ΟΥΕΦΑ να το πάει μία ημέρα πίσω και το Ντνίπρο-Ολυμπιακός, ώστε να διευκολυνθεί το όλο πρόγραμμα που θέλει η ΑΕΚ! Και φωνάζουν, ότι η ΑΕΚ δεν δέχεται να παίξει άλλη ημέρα πλην Τετάρτης!!! Λες κι είχε ποτέ οριστεί η ρεβάνς για ημέρα Τετάρτη. Είχε πει η ΕΠΟ Τετάρτη η, Πέμπτη.

Επικαλούνται μάλιστα και το άλλο: ότι ο ΠΑΟΚ έπαιζε Γιουρόπα Λιγκ κάθε Πέμπτη κι αμέσως μετά έπαιζε Κυριακή πρωτάθλημα. Σοβαρά; Τότε πως το Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ έγινε Δευτέρα 22.9, ενώ το ΠΑΟΚ-Ντινάμο Μινσκ είχε γίνει Πέμπτη 18.9; Δεν άκουσα, τι είπατε;…

Γιατί να μη γίνει Πέμπτη μεσημέρι η ρεβάνς του κυπέλλου; Αφού το μπάσκετ του ΠΑΟ γίνεται στις 10 το βράδυ. Ποιοι λόγοι ασφάλειας θα υπάρξουν; Και τέλος πάντων, αφού είναι τόσο δυνατή η ΑΕΚ κι έχει και το πλεονέκτημα του 1-1 μέσα στο Καραϊσκάκη, γιατί να φοβάται να παίξει Πέμπτη η, και κάποια στιγμή αργότερα; Γιατί να θέλει τον Ολυμπιακό να είναι ανάμεσα στα πιο δύσκολα παιχνίδια του στη σεζόν, ενώ η ίδια θα παίζει με την Επισκοπή και την Ερμιονίδα; Για δύο αποτελέσματα θα πηγαίνει η ΑΕΚ μέσα στο σπίτι της, με 50.000 κόσμο, όπως λένε.

Αλλά και πάλι η ΑΕΚ, που του χρόνου θα κάνει πρωταθλητισμό στην Α΄ ΕΘνική όπως τονίζεται απ΄όλους γύρω της (κι εγώ το πιστεύω αυτό), τον Ολυμπιακό τον θέλει ξεθεωμένο από τα συνεχόμενα πολύ δύσκολα παιχνίδια. Και με τη Β ομάδα πάλι.

Έτσι απλά για να καταλαβαίνουμε και τι γίνεται.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags