Facebook Pixel "Στενοχωρήσαμε τον κόσμο φέτος"
| 2015-03-09 00:41:00

"Στενοχωρήσαμε τον κόσμο φέτος"

"Στενοχωρήσαμε τον κόσμο φέτος"

Την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη αισθάνθηκε ο Γιάννης Σκόνδρας μετά το τέλος του ματς με τον Παναθηναϊκό

Αναλυτικά: "Δυστυχώς χάσαμε αυτό που εφταιξε ήταν τα προσωπικά λάθη, είμαι και γω μέσα σε αυτά. Αυτά έφταιξαν, η συνολική παρουσία ήταν καλή, αν δεν τα κάναμε όμως θα το παίρναμε το παιχνίδι.

Έγιναν λάθη, δεχτήκαμε δύο γρήγορα γκολ, η ψυχολογία μας έπεσε. Αυτά τα γρήγορα γκολ μας έριξαν ψυχολογικά, χάσαμε άδικα. Σίγουρα όταν κάνεις λάθη και προσωπικά όπως εγώ είναι θέμα συγκέντρωσης, δεν βρίσκω άλλη εξήγηση. Από κει και πέρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά είχαμε καλή παροπυσία, να δουλέψουμε για την συνέχεια, χαμηλά το κεφάλι".

Για την συνέχεια: "Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, είτε κερδίζαμε σήμερα είτε όχι όπως έγινε, πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι.

Αν προλαβαίνει ο ΠΑΟΚ να διορθώσει την εικόνα του: Ποτέ δεν είναι αργά αρκεί να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Έχει ακόμη πολλά και κανείς δεν ξέρει".

Για το γκολ του δεν θέλησε να σχολιάσει πολλά, λέγοντας πως:" Δεν θυμάμαι να έχω βάλει κάτι ανάλογο αλλά δεν θέλω να σταθώ στο γκολ γιατί η ομάδα μου έχασε"

Τέλος, ανέφερε: "Να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο, τον στεναχωρέσαμε φέτος. Παλεύουμε, αλλες φορές μας βγαίνει άλλες όχι. Θα δίνουμε το καλύτερο εαυτό μας κάθε Κυριακή"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags