Facebook Pixel "Θα δούμε τι μπορεί να συμβεί"
| 2015-04-15 16:06:00

"Θα δούμε τι μπορεί να συμβεί"

"Θα δούμε τι μπορεί να συμβεί"

Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης την ερχόμενη αγωνιστική της Primera Division, με τον παίκτη που ανήκει στον ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ, να μιλάει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά και για το ποδοσφαιρικό του μέλλον

"Αν η Ντεπορτίβο παραμείνει στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας (Primera Division) τότε θα μπορώ μάλλον να σας πω τι θα γίνει. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τίποτα. Έχω δύο χρόνια συμβόλαιο στην Ελλάδα και αυτό είναι το μόνο που ξέρω αυτή τη στιγμή. Η πρόθεση και προτεραιότητα μου είναι να βοηθήσω την Ντεπορτίβο να σωθεί και μετά υπάρχει ένα μακρύ καλοκαίρι όπου θα δούμε τι μπορεί να συμβεί για το μέλλον μου", δήλωσε ο Λούκας σε σχετική ερώτηση για το που προτίθεται να συνεχίσει την καριέρα του.

Είναι ξεκάθαρο ότι η παραμονή ή όχι της Ντεπορτίβο στην Primera Division θα παίξει κομβικό ρόλο αναφορικά με τις προθέσεις των Ισπανών να προσπαθήσουν να κρατήσουν τον παίκτη στο "Ριαθόρ".

Ταυτόχρονα είναι σαφές ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, καθώς έχει συμβόλαιο με τον παίκτη για ακόμα 2 χρόνια και ο μόνος τρόπος να μην έχει άποψη για το μέλλον του είναι να καταβληθεί άμεσα η ρήτρα που έχει μπει στον δανεισμό του, ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ (κάτι που δύσκολα μπορούν να κάνουν οι Ισπανοί με βάση και τα οικονομικά τους) με δεδεομένη και μία ενδεχόμενη συμφωνία της "Ντέπορ" με τον παίκτη.

Αναμφισβήτητα το συγκεκριμένο μεταγραφικό θέμα που απασχολεί τον ΠΑΟΚ έχει πολλά επεισόδια ακόμα και αναμένεται να είναι ψηλά στη λίστα όσων θα απασχολήσουν τον νέο τεχνικό διευθυντή του "Δικεφάλου".

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags