Facebook Pixel «Το πλάνο έχει αρχή, δεν έχει τέλος»
| 2015-05-20 20:57:00

«Το πλάνο έχει αρχή, δεν έχει τέλος»

«Το πλάνο έχει αρχή, δεν έχει τέλος»

O Aντίπας Σηφάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον ΟΦΗ και επανέλαβε ότι το χρονικό πλάνο στήριξης δεν έχει τέλος και υπογράμμισε για την παρουσία της οικογένειας Καράτζη ότι «παρουσία τους είναι σημαντικότατη σε αυτό το πλάνο».

Παράλληλα επανέλαβε για ακόμα μια φορά «ευχόμαστε στα σχέδια μας για την επαναφορά του ΟΦΗ στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ, αυτός είναι ο σκοπός μας και ο αγώνας μας».

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντίπας Σηφάκης στον Athletic Radio 104,2

Για την υποδοχή που έλαβε αυτή η πρωτοβουλία: «Σαφέστατα οποιοσδήποτε νιώθει όμορφα όταν βρίσκει μια ανταπόκριση. Εμείς δεν στεκόμαστε σε αυτήν την ανταπόκριση και θέλουμε αυτή η καλή εντύπωση και συμπαράσταση να έρθει στις επόμενες σαιζόν, εάν έρθουν οι τύχες του ΟΦΗ στα χέρια μας. Τα χειροκροτήματα θα τα θέλουμε όταν τα αποτελέσματα της ομάδας θα είναι θετικά».

Για το χρονικό περιθώριο του πλάνου του: «Είναι ένα πλάνο που δεν έχει τέλος. Έχει αρχή αλλά δεν έχει τέλος. Ευχόμαστε στα σχέδια μας για την επαναφορά του ΟΦΗ στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ, αυτός είναι ο σκοπός μας και ο αγώνας μας. Ευχόμαστε να μην έρθει το τέλος ή αν έρθει, να έρθει όταν θα έχουν ωριμάσει τα πράγματα και η πορεία του ΟΦΗ θα είναι σταθερή στην Σούπερ Λιγκ και να είμαστε εμείς έτοιμοι να κάνουμε στην άκρη για να έρθει ένα νέο αίμα. Δεν μιλάμε για 1 και 2 χρόνια, μιλάμε για όσα χρόνια χρειαστούν ώστε ο ΟΦΗ να μονιμοποιηθεί εκεί που αξίζει να βρίσκεται».

Για το κίνητρο αυτής της πρωτοβουλίας: «Αυτό που μας οδήγησε είναι η αγάπη προς το ιστορικό σωματείο των φιλάθλων της Κρήτης και ειδικά του Ηρακλείου, ένα σωματείο που έχει προσφέρει συγκινήσεις στον κόσμο, δεν θα έλεγα μόνο θετικές αλλά και αρνητικές. Πολλοί μου έλεγαν «τι δουλειά έχεις εσύ με τον ΟΦΗ» και άλλα τέτοια. Εγώ είμαι φίλαθλος του ΟΦΗ εδώ και αρκετές δεκαετίες και είμαι στο πλευρό του συλλόγου».

Για την καθυστέρηση που έχει σημειωθεί: «Αν κάτι δεν γίνει πράξη από αυτά που λέγονται, υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να χαθεί η ομάδα. Αυτό ήταν το στοιχείο που μας κίνησε περισσότερο για να πάρουμε τις πρωτοβουλίες γιατί ο κίνδυνος να εξαφανιστεί ο ΟΦΗ, όσο βαρύ και αν ακούγεται αυτό, είναι υπαρκτός. Αυτά θέλαμε να προλάβουμε και για αυτό τρέξαμε».

Για τον τρόπο άσκησης διοίκησης: «Αυτό που παίζει πρωτεύοντα ρόλο στον τρόπο που σκεφτόμαστε την διοίκηση είναι ότι υπάρχει ένα κοινό όραμα. Υπάρχει μια γενική οδηγία και αυτό που θέλουμε είναι να είναι μπροστά από όλους ο ΟΦΗ. Με σωστή αγωνιστική δύναμη, καθαρά μέσα και σωστούς τρόπους. Σαφέστατα θα υπάρχει ένας άνθρωπος που θα αναλάβει και θα λειτουργήσει ως πρόεδρος και το υπόλοιπο Δ.Σ. θα είναι μια ομάδα 7, 8 και 9 ατόμων. Θέλω να επαναλάβω ότι η ομάδα μας δεν έχει κλείσει, είμαστε ανοικτοί σε ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν τον ΟΦΗ. Η βάση μας δεν είναι να κάνουμε μπίζνες με τον ΟΦΗ και όποιος θέλει να έρθει, μπορεί να το κάνει. Μετά την Γ.Σ. τότε πλέον θα μπορέσουμε και εμείς να προχωρήσουμε. Είναι άκομψο να μιλάμε για προέδρους όταν υπάρχει ακόμα εταιρεία και ένα διοικητικό συμβούλιο. Το σωστό είναι να περιμένουμε την επόμενη Γ.Σ. για να ανοίξουμε τα χαρτιά μας, αν είμαστε εμείς και το επαναλαμβάνω αυτοί που θα αναλάβουν τις τύχες του ΟΦΗ».

Για την συμμετοχή της οικογένειας Καράτζη: «Είναι ευχαρίστηση για εμάς που στην ομάδα μας περιλαμβάνεται και η οικογένεια Καράτζη. Εκτός από την αξιοπρέπεια και το ήθος που πρεσβεύει, έχει ιδιαίτερες επιχειρηματικές ικανότητες. Η παρουσία τους είναι σημαντικότατη σε αυτό το πλάνο και υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός. Μείνετε σε αυτό που σας λέω».

Για την βελτίωση της περιουσίας του ΟΦΗ: «Θα ήθελα αυτά τα πράγματα να τα κοινοποιήσουμε από την στιγμή που θα έχουμε την ομάδα στα χέρια μας. Σαφέστατα ο ΟΦΗ έχει περιουσιακά στοιχεία που δυστυχώς δεν είναι σε καλή κατάσταση και οι άνθρωποι που θα έχουν την ομάδα στα χέρια τους, ένα από τα θέματα που θα αντιμετωπίσουν θα είναι και αυτά τα στοιχεία. Ενδεχομένως, 2-3 εβδομάδες μετά την Γ.Σ. θα μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα».

Για την στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος: «Είναι στις άμεσες προτεραιότητες. Άλλωστε, το πρωτάθλημα ξεκινάει τον Σεπτέμβριο και η ομάδα θα πρέπει να παρουσιαστεί πανέτοιμη. Θα ξεκινήσει η διαδικασία της εκκαθάρισης και εμείς θα αρχίσουμε να λειτουργούμε για το καλό της ομάδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags