Facebook Pixel Άγριο "πέσιμο" στον Νίνη για Καπίνο!
| 2015-07-16 11:45:00

Άγριο "πέσιμο" στον Νίνη για Καπίνο!

Άγριο "πέσιμο" στον Νίνη για Καπίνο!

Άρχισαν τα όργανα από τη μεταγραφή του πρώην "πράσινου" πορτιέρο στον Ολυμπιακό! Ομαδικό "πέσιμο" οπαδών στον κολλητό του ενόψει ...Λεωφόρου! Τι απειλή του έστειλαν;

Ήταν δεδομένο ότι η μεταγραφή του Στέφανο Καπίνο στον Ολυμπιακό θα προκαλούσε πολλές αντιδράσεις στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού.

Μιλάμε, άλλωστε, για έναν παίκτη που ανδρώθηκε στους Πράσινους και που ποτέ δεν έκρυψε τη λατρεία του για το Τριφύλλι και τους οπαδούς του.

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του στο μέσα στο Καραϊσκάκη πριν λίγα χρόνια δεν έχουν ξεχαστεί από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που φαίνεται ότι βλέπουν στο πρόσωπο του νεαρού γκολκίπερ ένα άλλον ...Νικοπολίδη.

Οι πρώτες αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν και να εκδηλώθηκαν με έντονο τρόπο από τους φιλάθλους της ομάδας χθες κατά την επίσημη παρουσίαση της φανέλας.

Αρκετοί οπαδοί της ομάδας βρήκαν την ευκαιρία να ...πλευρίσουν τον Σωτήρη Νίνη, που ως γνωστόν είναι κολλητός φίλος του Στέφανου Καπίνο, για να εκφράσουν την οργή τους για την απόφαση του νεαρού πορτιέρο να πάρει μεταγραφή στον αιώνιο αντίπαλο. 

Οι φίλοι του Τριφυλλιού έστειλαν, μάλιστα, απειλητικά μηνύματα προς τον διεθνή τερματοφύλακα μέσω του Σωτήρη Νίνη, κάποια εκ των οποίων δε γράφονται. "Πες στον φιλαράκο σου ότι τον περιμένουμε στη Λεωφόρο", ήταν ένα από τα πιο ...κόσμια που ακούστηκαν από τους "τρελαμένους" οπαδούς του Παναθηναϊκού.   

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ:

Η πιο τρομερή αποκάλυψη για Καπίνο και Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags