Facebook Pixel Ρε τους κάνει πλάκα ο Ρανιέρι...
Ποδόσφαιρο
| 2015-09-13 20:43:00

Ρε τους κάνει πλάκα ο Ρανιέρι...

Ρε τους κάνει πλάκα ο Ρανιέρι...

Η Λέστερ του Ιταλού τεχνικού συνεχίζει τα... θαύματα στην Premier League, καθώς νίκησε την Αστον Βίλα με 3-2, χάνοντας 2-0 ως το 72`! Στη 2η θέση της βαθμολογίας οι "αλεπούδες"!

Μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 39` η άμυνα της Λέστερ δεν απομάκρυνε και ο Γκρίλις έκανε το 1-0, τρέχοντας να πανηγυρίσει αγκαλιά με τον Τιμ Σέργουντ το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Άστον Βίλα!

Με μια αλλαγή για τη Λέστερ ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, καθώς ο Ντάιερ πέρασε στη θέση του Οκαζάκι, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με τις «αλεπούδες». Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι επέστρεψε εντελώς διαφορετική από τα αποδυτήρια και απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις, κυρίως με τον Μάχρεζ. Οι γηπεδούχοι όμως όχι μόνο δεν κατάφεραν να σκορρουν, αλλά είδαν τη Βίλα να διπλασιάζει τα τέρματά της στο 63’, με τον Χιλ να είναι ο αποδέκτης μιας όμορφης αντεπίθεσης και να εκτελεί τον Σμάιχελ για το 0-2.

Η Λέστερ βρήκε εννέα λεπτά αργότερα τον τρόπο να αντιδράσει, με τον Ντε Λάετ (72’) να μειώνει σε 2-1. Το γκολ άλλαξε τα δεδομένα του ματς, με τις «αλεπούδες» να συνεχίζουν να ψάχνουν και την ισοφάριση. Κάτι το οποίο κατόρθωσαν να πετύχουν στο 82ο λεπτό, όταν ο Μάχρεζ δημιούργησε πάλι ρήγμα στην άμυνα της Βίλα και Βάρντι νίκησε τον Γκουζάν για το 2-2! Οι παίκτες του Ρανιέρι δεν σήκωσαν το πόδι από το γκάζι και τελικά κατάφεραν να φτάσουν και στην ολική ανατροπή, με τον Ντάιερ να σκοράρει στο ντεμπούτο του και να διαμορφώνει ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των ενενήντα το τελικό 3-2, σε μια φάση που συγκρούστηκε άσχημα με τον Γκουζάν!

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags