20/09/15 - 09:50

Ποια είναι τα διαφορετικά συμφέροντα που εκπροσωπούν Τσίπρας και Μεϊμαράκης

Για μια φορά ακόμα ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ξεκάθαρος. Λέει μεγάλες αλήθειες, ιδιαίτερα τούτες τις ημέρες του προεκλογικού «αγώνα». Φοβερή ανακάλυψη κι αυτή!

Ποια είναι τα διαφορετικά συμφέροντα που εκπροσωπούν Τσίπρας και Μεϊμαράκης
50.609views 0shares

Έτσι το λένε, το πριν των εκλογών διάστημα, προεκλογικός «αγώνας». Αγωνίζονται και οι πολιτικοί.

Κάθε μέρα, όλο το χρόνο ο πολιτικός αγωνίζεται με τα... λόγια. Ειδικά, όμως, προεκλογικά ο «αγώνας» είναι πολύ πιο σπουδαίος. Και σ' αυτόν τον αγώνα τα δίνει όλα.

Οι αριστεροί, οι παληοί αριστεροί το βρήκαν το κόλπο. Τον «αγώνα». Ότι αγωνίζονται να πείσουν τον άλλον να τους ψηφίσει. Αυτός είναι ο αγώνας.

Κι αν κερδίσει τον αγώνα ο αριστερός, τότε δεν κέρδισε ο ίδιος, αλλά αυτός που τον ψήφισε. Ο λαός, δηλαδή, κερδίζει αν κερδίσει τον αγώνα του ο αριστερός.

Κανονικός ποδοσφαιρικός αγώνας είναι ο προεκλογικός. Ο πολιτικός αντιμετωπίζει τον αντίπαλο! Γι' αυτό κατά βάσιν βρίζει τον αντίπαλο. Δεν λέει ο παίκτης ποιος είναι, τι θα κάνει, τι έκανε, αλλά πόσο σκάρτος είναι ο αντίπαλος.

«Σύριζα και ΝΔ εκπροσωπούμε διαφορετικά συμφέροντα. Η Νέα Δημοκρατία είναι με την Ευρώπη του Σόιμπλε» είπε ο Τσίπρας. Είπε την αλήθεια.

Τη μισή αλήθεια, όμως. Τη μισή

Της μισής αλήθειας. Να, ποια είναι ολόκληρη η αλήθεια, που τα τρίτα τέταρτά της τα έπνιξε ο Τσίπρας.

-Η ΝΔ είναι με την Ευρώπη του Σόιμπλε. Ο Σύριζα είναι με την Ευρώπη της Μέρκελ. Το Ποτάμι είναι με την Ευρώπη της Λαγκάρντ. Η Χρυσή Αυγή με την Ευρώπη του Χίτλερ.

Γιατί η οικογένεια Παπανδρέου εκφράζεται με το Ποτάμι του Θεοδωράκη, διάβασε στοv apodytiriakias.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK