Facebook Pixel Έκτακτο: Η απάντηση ΠΑΟΚ στον Θεοδωρίδη!
| 2015-09-30 09:30:00

Έκτακτο: Η απάντηση ΠΑΟΚ στον Θεοδωρίδη!

Έκτακτο: Η απάντηση ΠΑΟΚ στον Θεοδωρίδη!

ΞΕΡΕΤΕ τι είπαν άνθρωποι του Δικέφαλου, για τις χθεσινές δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη;

Ο Σάββας Θεοδωρίδης είναι πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό και είναι γνωστές οι απόψεις του...

Με το που τελειώνει ένα παιχνίδι, δηλαδή, το μυαλό και η σκέψη των ποδοσφαιριστών θέλει να βρίσκεται αμέσως στο επόμενο!

Πολύ περισσότερο όταν μετά το πολύ δύσκολο και σπουδαίο διπλό εναντίον της Άρσεναλ, ακολουθεί ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Για αυτό και μετά από το τέλος του αγώνα στο Emirates, το μήνυμα που έστειλε προς όλες τις κατευθύνσεις ήταν για το παιχνίδι της Κυριακής...

"Τελείωσε το παιχνίδι αυτό και κοιτάμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αν δεν πάρεις το πρωτάθλημα δεν παίζεις στο Champions League. Πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο στη Θεσσαλονίκη.

Όσοι έχουν στο μυαλό τους τις αλητείες να τις βγάλουν από το μυαλό τους. Ο ΠΑΟΚ έχει στρώσει και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Να αφήσουν τις αλητείες εκεί πάνω που μας κάνουν τόσα χρόνια", σχολίασε ο κύριος Σάββας...

Με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να μην αφήνουν ασχολίαστες τις ατάκες του Θεοδωρίδη και να υποστήριζουν... "Ντροπή δεν είναι αυτά που λέει ο κύριος Σάββας. Ντροπή είναι που βρίσκονται ακόμη μικρόφωνα να σταματήσει μπροστά τους και αυτά για να τον ακούσουν"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags