Facebook Pixel Άπιαστη η Άρσεναλ!
| 2015-10-17 21:36:00

Άπιαστη η Άρσεναλ!

Άπιαστη η Άρσεναλ!

Οι «κανονιέρηδες» πετάνε από τριάρα σε τριάρα και με το 0-3 επί της Γουότφορντ πιστοποίησαν ότι βρίσκουν ισορροπίες όσο η σεζόν τρέχει.

Απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια, έπιασε τον αντίπαλο από τον λαιμό και από το πρώτο εικοσάλεπτο του είχε πετάξει ένα… τρίμπαλο που έφτανε και περίσσευε ως το τέλος. Απέναντι στην Γουότφορντ, είπε να αλλάξει τροπάριο.

Για ένα ημίχρονο, η Άρσεναλ έπεφτε στο αμυντικό τείχος του Κίκε Φλόρες, όμως ήταν μέχρι να μπει το πρώτο. Οι «κανονιέρηδες» κυριάρχησαν ολοκληρωτικά στην επανάληψη και με γκολ από Αλέξις Σάντσες, Ζιρού και Ράμσεϊ έφτασε στο θριαμβευτικό 0-3 στην έδρα της Γουότφορντ, που την διατηρεί στο -2 από την κορυφή.

Ο Αλέξις Σάντσες πιστοποίησε την εκπληκτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό (10 γκολ στα 6 τελευταία επίσημα ματς) και με εντυπωσιακό πλασέ (62’) σε φάση που ο διαιτητής άφησε πλεονέκτημα (!) σε πέναλτι που έγινε στον Οζίλ άνοιξε το σκορ και ξεκλείδωσε το ματς. Η Γουότφορντ παρέδωσε κατευθείαν το πνεύμα της και οι Λονδρέζοι κυριάρχησαν απόλυτα. Ο Ζιρού επέστρεψε στα γκολ έξι λεπτά αργότερα (68’, 0-2), ενώ την τελευταία πινελιά έβαλε ο Ράμσεϊ (74’, 0-3) με την Άρσεναλ να παίρνει την νίκη και να πηγαίνει στο Μόναχο με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ενόψει του ματς με την Μπάγερν για το Champions League.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags